kanka ben şimdi dediklerini yaptım indirdim o steelseriesin uygulamasını vs. discord nitroyu aldım benim discordda gift bölümüne 2 aylık game pass hediyesi geldi oradan kodu kopyalıyorum xbox ta yapıştırıyorum kod yerine ''Kodunuzla birlikte gelen yönergelere göz atın. Farklı bir web sayfasında kullanmanız gerekebilir.'' diyor banarica ederim iyi günlerde kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha önce pass kodu kullanmadıysanız evet kullanıdıysan baska üyelik acacaksın
ben soruyu anlamadım
mayıs ın ortalarına doğruydu tam hatırlamıyormGüzelmiş. Bu kampanya ne kadar sürüyor bilgin var mı ?
hangi kısımda discordda mı yeni discord hesabı acıp aktifleştirmen gerekiyor daha önce nitro hediyesi almıs hesap tekrar nitro hediyesi alamaz game pass de aynı şekilde bir kez bedava üyelik aldıysan o hesapta tekrar aktif edemezsinııııııı bişey soracağım bende hediyeler kısmında bir şey gözükmüyor
Eğer üyeliğin varsa süresine ekleniyor. aktif edeceksen başlar.Gamepassı 1 yıl sonra aktifleştirsem kullanabilir miyim yoksa yapınca başlayacak mı
Mükemmelmiş eve döndüğümde yaparım. Teşekkürler.mayıs ın ortalarına doğruydu tam hatırlamıyorm
Evet.Hocam alınan ücret hemen yatıyor mu geri
yokAgalar ben epic verdiğinde de nitro almıştım gene alabilir miyim ?