332merekkkk
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yolu var mıBen kadroları güncelledim kolay oldu valla
Yolu var mıBen kadroları güncelledim kolay oldu valla
bunu bir emir zaten paylaşmıştı gayet güzel bir şeyBu Linkteki talimatları eksiksiz olarak yapmanız yeterlidir.JustPaste.it - Share Text & Images the Easy Way
justpaste.it
bu sayede FC25 oyununun tüm offline modlarına(santra,kariyer vb)tam ve sınırsız bir erişiminiz olacak.
video için ise bu videoyu kullanabilirsiniz, videoda bahsedilen link= https://dosya.co/rldsxpqupdv8/FC_25_Offline_Method.rar.html
tavsiyem: yazılı olan bu talimatları çok basit bir şekilde uygulayıp FC25 oynayabilirsiniz.
sağda solda offline hesap adıyla yüzlerce TL ye satılan ve hesaplarda 100 lerce kişi olduğundan hata veren ,açılmayan şeylere para vermeyiniz. açılmayacak bir oyun için para dökmeyiniz.
Bir emir?bunu bir emir zaten paylaşmıştı gayet güzel bir şey
Bir YouTube videosunda görmüştüm ama şimdi müsait değilim bulamam. Türk bir kanaldıYolu var mı
ytde emir fc25 ücretsiz yazın çıkar anlatımlı video var ama reklam olduğu için link atamamBir emir?
hocam güvenilir miBu Linkteki talimatları eksiksiz olarak yapmanız yeterlidir.JustPaste.it - Share Text & Images the Easy Way
justpaste.it
bu sayede FC25 oyununun tüm offline modlarına(santra,kariyer vb)tam ve sınırsız bir erişiminiz olacak.
video için ise bu videoyu kullanabilirsiniz, videoda bahsedilen link= https://dosya.co/rldsxpqupdv8/FC_25_Offline_Method.rar.html
tavsiyem: yazılı olan bu talimatları çok basit bir şekilde uygulayıp FC25 oynayabilirsiniz.
sağda solda offline hesap adıyla yüzlerce TL ye satılan ve hesaplarda 100 lerce kişi olduğundan hata veren ,açılmayan şeylere para vermeyiniz. açılmayacak bir oyun için para dökmeyiniz.
hayırBildiğin crack bu![]()
güvenilirhocam güvenilir mi
Kaspersky kullanıyorum tehdit vs bişey algılamadıherhangi bir sıkıntı yaratır mı bilgisayara güvenebilir miyiz ? test eden virüs taraması vs. yapan var mı ?
DoğruKaspersky kullanıyorum tehdit vs bişey algılamadı
Ben de Sivas spordan reale transfer oldum bile2 gündür oynuyorum, Sivas sporu ucl şampiyonu yaptim bile