Neler Yeni

Bedava fiyatına topladığımız sistem h.o g.o?

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
asemo boa
Anlıyorum dostum ama hala aynı yorum sallamak? Hazır sistem kumar gibidir şuan ben hazır sistem kadar uygun fiyatlı veya daha uygun olduğunu düşünüyorum, hesap edebilirsin internetin var
psu için 3200 demişsin 2700e incehesapta var sallamıssın yanı fiyatları şişirerek forumda post prim kasmak istemişsin ama suan sayfalarca yorum var ve herkes aynı seyi diyor. leş gibi bir sistemi inanılmaz pahalıya toplamıssın ederim bu değil.

Shaco

80+ Bronze
Kendimi avutma şeklim ektedir

xpgggci

80+
[
psu için 3200 demişsin 2700e incehesapta var sallamıssın yanı fiyatları şişirerek forumda post prim kasmak istemişsin ama suan sayfalarca yorum var ve herkes aynı seyi diyor. leş gibi bir sistemi inanılmaz pahalıya toplamıssın ederim bu değil.
PSU değişmiş olabilir 2 gün önce 3200 du ben 2200 e aldım!!!! Allah im çıldıracağım adam anakart PSU işlemci alsa bu bütçeye yaklascak bana pahalı diyor.

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
MCA
16900TL yapıyor bütün parçalar %9luk bir indirim var.

Modartın sistemi beklesen zaten katlıcaktın. Daha kasa alacan :kekw:

ReDanger

80+ Bronze
Hyperx klavye Asus mouse dahil etmeyi unutmuşum hesaplayabilirsin!
Aldığım her ürüne şuan en az %30 zam geldi Teşekkürler.
Her ürüne zam geliyor günlük? Ne kadar kaliteli parçalar olursa olsun i5 sistemi pahalıya almışsınız. Çok geçmiş olsun.

xpgggci

80+
Anakart bile 1000 TL attı ben aldıktan sonra Allah aşkına
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör bile şuan 7.5 k diyo internette sıfır ben 4k ya aldım daha napayim 2 aylık bide jelatini var

16900TL yapıyor bütün parçalar %9luk bir indirim var.

Modartın sistemi beklesen zaten katlıcaktın. Daha kasa alacan :kekw:
Kasa aldım zaten arkadaşım herhalde okumadın veya ben yazmadım???

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
asemo boa
[
PSU değişmiş olabilir 2 gün önce 3200 du ben 2200 e aldım!!!! Allah im çıldıracağım adam anakart PSU işlemci alsa bu bütçeye yaklascak bana pahalı diyor.
ekran ve ssd hariç 13314 tl ye topladım sıfır olarak guncel fıyattan. pek bi indirim kampanya fırsat kovaladıgınızı sanmıyorum. bide şuan şişirilmiş fiyatlar mevcut akakçe fiyat gecmişi analizine bakıldıgında 2-3 gundur fiyatların şisirildiğini gözlemledim. cok gecmis olsun boyle bı konu acarak indirim adı altında e ticaret sitelerinin bindirip yapıp son tüketiciyi nasıl yanılttıgını ıspatlanmıs oldu gene. yerinizde olsam tum parcaları iade eder cıkacak olan hazır sıstemlerı beklerım. cunku bu makro micro hesaplarınızlaa 20klık bi sistemi 30k ya mal ediceksiniz

xpgggci

80+
2500 TL ye b660 kalmamış h serisi bile o fiyata gelmiş ramlerin adedini 450 TL den almışım
Kasa 1100 TL tutmuş PSU 2200 tutmuş burda bana pahalidiyorlar cidden komik

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
MCA
Anakart bile 1000 TL attı ben aldıktan sonra Allah aşkına

Monitör bile şuan 7.5 k diyo internette sıfır ben 4k ya aldım daha napayim 2 aylık bide jelatini var

Kasa aldım zaten arkadaşım herhalde okumadın veya ben yazmadım???
Tamam bro beleşe getirmişsin fiyatı helal :) :)

Shaco

80+ Bronze
Yaw pahalı diyor herkes konu açmışsın h.o g.o diye neyi ispatlamaya çalışıyorsun? Aldıysan aldın tamam milletin aklıyla dalga geçmekten vazgeç artık. Sinir krizi geçiriyorum böyle tipleri görünce forumda. Git oyna muhteşem fiyat performans pc'inde ekran kartsız.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
asemo boa
en başta yazdıgın parcalara bıde sımdı ekstra parcalarıda dahil ederek kendini avutuyorsun. ilk basta sadece yazdıgın parcalar ıcın fıyat vermıstın sımdı belki olmayan kasa parcalarınıda eklemıssın komik bir konu....

xpgggci

80+
Yaw pahalı diyor herkes konu açmışsın h.o g.o diye neyi ispatlamaya çalışıyorsun? Aldıysan aldın tamam milletin aklıyla dalga geçmekten vazgeç artık. Sinir krizi geçiriyorum böyle tipleri görünce forumda. Git oyna muhteşem fiyat performans pc'inde ekran kartsız.
Asıl sen LoL oynayan tıp gelmiş dalga heciyorsun yok sinir krizi geçiriyormusta bilmem neymiste 20k pahalı bile olsa koymaz salla 1 haftada biriktirdim zaten hadi iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,383
Üyeler
161,278
Son üye
manake
Top Bottom