- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ana sayfadan.Moments ayarı nereden açılıo
Ana sayfadan.Moments ayarı nereden açılıo
Steam EA Play'i ile EA App farklı.Gamepass ile gelen EA Play'i kullanarak BF indirimlerini etkinleştirebiliyor muyuz? Steam hesabımı bağlamama rağmen görünmüyor.
3 senelik game pass almayı düşünüyorum da dediğim şekilde yapılabilir mi bilgisi olan yok mu arkadaşlar?Bu verdiği hediye kodlarını 3 senelik ucuza game pass alma taktiğinde kullansak kabul olur mu bilgisi olan var mı? 3 senelik game pass için 3 aylık gold paketten 12 kere alıp üstüne de 45 TL'ye ultimate yapabiliyoruz ya. 12 kere almak yerine bi kısmını bu hediye kodlar ile kullanıp bi kısmını kendimiz ödesek ve en son ultimate çevirmek için de verdiği hediye kodu kullansak kabul olur mu yoksa dediğim şey imkansız mı? (tr'de kullanmak için diyorum bu arda)
GG yi indir.
Süresi var.game pass kodlarını istediğimiz zaman kullana bilirmiyiz yoksa belli bi süresi mi var
sadece 2 dakikalık iş 18tl vermek yerine 2dk uğraşıp beleşe getiriyonBen 18 liraya 2 aylık Ultimate Gamepass aldım dün. Bence uğraşmaya gerek yok. 18 lira da para değil zaten. Şu aralar çok var kod.
Steelseries ekipmanları özel mi? Keşke rival 3 alsaydımGidişat: Steelseries GG --> Discord --> Game Pass
Öncelikle aşağıdaki adımları uygulayın.
Verdiği kodlar:
- Steelseries GG uygulamasını indirin. Hesap açıp oturum açın. E-postanızı doğrulayın.
- Moments ayarını aktif edin.
- Size verdiği kodla yeni, hiç Nitro almamış Discord hesabına Nitro tanımlayın.
- Bu linkten VPN uzantını indirin. Almanya seçin. Aktif edin.
- Gizli sekmeye gidin.
- Discord'un sitesine gidin. Yeni nitrolu DC hesabınızla oturum açın.
- Hediye envanteri bölümünden kodları alabilirsiniz.
Yeni hesaplar için geçerli;
2 aylık Ultimate Game Pass
1 aylık PC Game Pass
İlgili konular:
Rehber - Türkiye'de Xcloud nasıl kullanılır? PC & Mobil
Xcloud nedir? Xcloud, Microsoft'un bulut oyun servisidir. Uzaktaki Series X'lere bağlanarak donanım bağımsız istediğiniz cihazda oyun oynamanıza imkan tanıyor. Üstelik fiyatı da makul. Ayda 45 lira. GeForceNOW'dan farkı nedir daha mı iyidir? Bence daha iyidir. Çünkü Xcloud'da oyunlara ayrıca...forum.donanimarsivi.com