emre6840
80+
bende çektiği gibi iade ettiDiscord 0 lira için karttan 18.36 TL çekmiş bunu iade edecekler mi yoksa yazayım mı?
bende çektiği gibi iade ettiDiscord 0 lira için karttan 18.36 TL çekmiş bunu iade edecekler mi yoksa yazayım mı?
Hayır görünmüyor.bende çektiği gibi iade etti
Yt kanal içeriğim discord abi bi zahmet hırğız olalımHırğız vaar
Bana anında iade ettiler. Çekmesiyle iade etmesi 1 oldu.Discord 0 lira için karttan 18.36 TL çekmiş bunu iade edecekler mi yoksa yazayım mı?
Bana da öyle göründü sonra banka uygulamama bir daha giriş yapınca iade olmadığını gördüm. Discorda mı yazmalıyım?Bana anında iade ettiler. Çekmesiyle iade etmesi 1 oldu.
Neyle aldın?Bana da öyle göründü sonra banka uygulamama bir daha giriş yapınca iade olmadığını gördüm. Discorda mı yazmalıyım?
Neyle aldın?
Hayır papara mı banka kartı mı kredi kartı mı? Paparaysa hemen gelmesi gerekiyordu. Banka kartı ise geri iade biraz sürebilir.Sanal kart il
Moments ayarını aktif etmeyi yapamadım nasıl olucak ?Gidişat: Steelseries GG --> Discord --> Game Pass
Öncelikle aşağıdaki adımları uygulayın.
Verdiği kodlar:
- Steelseries GG uygulamasını indirin. Hesap açıp oturum açın. E-postanızı doğrulayın.
- Moments ayarını aktif edin.
- Size verdiği kodla yeni, hiç Nitro almamış Discord hesabına Nitro tanımlayın.
- Bu linkten VPN uzantını indirin. Almanya seçin. Aktif edin.
- Gizli sekmeye gidin.
- Discord'un sitesine gidin. Yeni nitrolu DC hesabınızla oturum açın.
- Hediye envanteri bölümünden kodları alabilirsiniz.
Yeni hesaplar için geçerli;
2 aylık Ultimate Game Pass
1 aylık PC Game Pass
İlgili konular:
Rehber - Türkiye'de Xcloud nasıl kullanılır? PC & Mobil
Xcloud nedir? Xcloud, Microsoft'un bulut oyun servisidir. Uzaktaki Series X'lere bağlanarak donanım bağımsız istediğiniz cihazda oyun oynamanıza imkan tanıyor. Üstelik fiyatı da makul. Ayda 45 lira. GeForceNOW'dan farkı nedir daha mı iyidir? Bence daha iyidir. Çünkü Xcloud'da oyunlara ayrıca...forum.donanimarsivi.com
Steelseries GG programında ana sayfada open moments gibi bir buton olması gerekiyor. Ona bastınız mı?Moments ayarını aktif etmeyi yapamadım nasıl olucak ?