Hayırlı OlsunAlıntıyı görüntüle
Alırım bir h.o
Evet mesala bana geldiOrganize dolandırıcılık şirketi gibi geldi bana. Çıkan ürünün geldiğine dair kanıt var mı?
Evet geliyor, bardak kupa elime ulaştı. Fakat son saatlerde çıkan mekanik klavyelerde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Onlarca kişiye art arda mekanik klavye çıkıyor.Organize dolandırıcılık şirketi gibi geldi bana. Çıkan ürünün geldiğine dair kanıt var mı?
Fotoğrafını atabilir misin?Evet mesala bana geldi
Evet geliyor, bardak kupa elime ulaştı. Fakat son saatlerde çıkan mekanik klavyelerde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Onlarca kişiye art arda mekanik klavye çıkıyor.
Peki "Bedava" olmasının sebebi nedir?Hayırlı Olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet mesala bana geldi
Whatsapp hattından klavye kazandığınızı ve çevirdiğiniz epostayı yazın. Onlar size dönecektir Pazartesi günü. Bana kupa çıkmıştı dün geldi ücretsiz bir şekilde.Fotoğrafını atabilir misin?
Şu anda sana güvenip çarkı çevirdim ve 400₺'lik klavye geldi.
Bunun bir güvencesi var mı?
Bana gelmesi için ne yapmam gerekiyor? Hangi bilgileri onlar ile paylaşmalıyım?
Bir nevi tanıtım diye düşünüyorum.Peki "Bedava" olmasının sebebi nedir?
Yarın offline gün olduğu yazıyor, yazsam cevap vermeyeceklerdir.Whatsapp hattından klavye kazandığınızı ve çevirdiğiniz epostayı yazın. Onlar size dönecektir Pazartesi günü. Bana kupa çıkmıştı dün geldi ücretsiz bir şekilde.
Fakat klavyelerde bug var bence. Herkese klavye çıkıyor çünkü.
Bir nevi tanıtım diye düşünüyorum.
bence de reklam kampayası için ayrılmış ürünleri bu yollarla hediye edip , test ettirip teknoloji forumları vs gibi yerlerde pr çalışması yapıyorlar. son yılların modası buWhatsapp hattından klavye kazandığınızı ve çevirdiğiniz epostayı yazın. Onlar size dönecektir Pazartesi günü. Bana kupa çıkmıştı dün geldi ücretsiz bir şekilde.
Fakat klavyelerde bug var bence. Herkese klavye çıkıyor çünkü.
Bir nevi tanıtım diye düşünüyorum.
Evet cevap vermeyeceklerdir. Yine de belki pazartesi günü cevap verme önceliğine girersiniz diye söyledim. Pazartesi günü yeniden yazarsınız aynı mesajı.Yarın offline gün olduğu yazıyor, yazsam cevap vermeyeceklerdir.
Pazartesi günü yazsam bir şey olur mu?
Yazmak için belli bir süre var mı?
Klavyeyi kazandığımı ve çevirdiğim e-postayı yazmam nasıl yetiyor? Adres vermezsem bana nasıl gelecek
Tamamdır, teşekkür ederim.Evet cevap vermeyeceklerdir. Yine de belki pazartesi günü cevap verme önceliğine girersiniz diye söyledim. Pazartesi günü yeniden yazarsınız aynı mesajı.
Belli bir süresi yoktu sanırsam.
İlk başta dediklerimi yazdıktan sonra kontrolleri yapınca döneceğiz diyorlar. Ardından adres istiyorlar zaten.