- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,781
Orada da yoksa bilemeyeceğim hocam bana şu şekilde geldiSpamda falanda yok hocam nerede olabilir kazandınız maili her yere baktım mailimde.
Orada da yoksa bilemeyeceğim hocam bana şu şekilde geldiSpamda falanda yok hocam nerede olabilir kazandınız maili her yere baktım mailimde.
evet hocam güvenilir orada yazan numaraya whattsap üzerinden e mail adresini atınMekanik klavye kazandım ne yapmam lazım şimdi ve güvenilir mi emin misiniz?
bence güvenilir marka inca böyle işlerle dolandırcılık yapabilecek bir marka değilMekanik klavye kazandım ne yapmam lazım şimdi ve güvenilir mi emin misiniz?
bana gelmedi hocamOrada da yoksa bilemeyeceğim hocam bana şu şekilde geldi
Alıntıyı görüntüle
Neyse mesajımı attım ben kontrol ederlerse mailimi çıktığını göreceklerdir denedik şansımızı bakalım.Orada da yoksa bilemeyeceğim hocam bana şu şekilde geldi
Alıntıyı görüntüle
evet hocam güvenilir orada yazan numaraya whattsap üzerinden e mail adresini atın
Daha sonra ne yapmam lazım adres yazayım mi bir de bu adamların bundan karı ne?bence güvenilir marka inca böyle işlerle dolandırcılık yapabilecek bir marka değil
reklam çalışması hocam sizden kendileri ister adresi pazartesi günüDaha sonra ne yapmam lazım adres yazayım mi bir de bu adamların bundan karı ne?
ürünü gelen var mı?reklam çalışması hocam sizden kendileri ister adresi pazartesi günü
vardı hocam şapka klavye kupa gelen falan vardıürünü gelen var mı?
Tamamdır deneyelim bakalım bizdevardı hocam şapka klavye kupa gelen falan vardı
Hocam şapka kupa vs gönderilir de.450TL lik klavye gönderirler mi bilemedim.Meraklı bekleyiş sürüyor.vardı hocam şapka klavye kupa gelen falan vardı