Neler Yeni

Öneri Bedava Oyun Önerisi

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
ya cs:go da boş yere ban yiyince steamı bıraktım ama hile açmadım
steam bu kadar kolay bir şekilde ban atmaz ya arkada 3. teknoloji bir şey açıktı yada belki hile ile oynayan bir takım arkadaşına sahiptiniz çok
yada çok ama çok düşük bir ihtimalle haksız bir ban yediniz ama oranı çok düşük

Efe_Tkn

80+ Bronze
steam bu kadar kolay bir şekilde ban atmaz ya arkada 3. teknoloji bir şey açıktı yada belki hile ile oynayan bir takım arkadaşına sahiptiniz çok

lan oyun önerin dedik steam yükle diyin demedik

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
kızma çocuklara sakin xD
ark survival ve 1 oyun daha epicte şuanda ücretsiz
diğer oyun platformları her zaman ücretsiz oyun vermez kafalarına göre duyuru yapıp ücretsiz veriyorlar onları takip etmen lazım şuanda benim bildiğim başka oyun yok piyasada
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim arkadaşıma attılar 2 yıl önceydi galiba yanımda oynuyo çocuk hile yok ama ban yedi. çocuk çok iyi oynuyodu o ayrı ama oluyo böyle şeyler steamin çok boktan bir anti hile sistemi olduğu için normal bile sayılabilir. windows defender gibi pek farkları yok

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
kızma çocuklara sakin xD
ark survival ve 1 oyun daha epicte şuanda ücretsiz
diğer oyun platformları her zaman ücretsiz oyun vermez kafalarına göre duyuru yapıp ücretsiz veriyorlar onları takip etmen lazım şuanda benim bildiğim başka oyun yok piyasada
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim arkadaşıma attılar 2 yıl önceydi galiba yanımda oynuyo çocuk hile yok ama ban yedi. çocuk çok iyi oynuyodu o ayrı ama oluyo böyle şeyler steamin çok boktan bir anti hile sistemi olduğu için normal bile sayılabilir. windows defender gibi pek farkları yok
dediğim gibi ya 3. teknoloji kullanıyordu yada dediğiniz gibi haksız yere ban yedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,062,213
Üyeler
168,744
Son üye
faruk6363