İsimsizKaplan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,106
hopiden 30 tl sömürdüm açıkcası .d ve başka telefon kalmadı hopi gibi siteler varsa önerebilirsiniz.
Tosla yapmıştı bi ara. Takip et yine yapabilir belki.hopiden 30 TL sömürdüm açıkcası .d ve başka telefon kalmadı hopi gibi siteler varsa önerebilirsiniz.
Hopiden nasıl çektiniz? Ben bulamıyorum.hopiden 30 TL sömürdüm açıkcası .d ve başka telefon kalmadı hopi gibi siteler varsa önerebilirsiniz.
yeterli paracığın olduğunda telefondan uygulamasını indir ve arama yerine Steam yaz çıkan kod yerine gir web sitesine git de 10 tl lik kodu seç ve birkaç bilgi doldur sonra 24 saat içinde gönderiyorlar (akşam yaptığımda sabah kalkınca geldi kodlar)Hopiden nasıl çektiniz? Ben bulamıyorum.
bilgisayardan yapmaya çalışıyorsan göstermiyor uygulamasını indirip deneAynen banada lazım önerisi olan varmı.
Post automatically merged:
10 paracığım var ama hopi yüzünden kullanamıyorum.Steam wallet teklifi gözükmüyor.
bilgisayardan yapmaya çalışıyorsan göstermiyor uygulamasını indirip dene
Bende de gözükmüyor dostum. Çözümü yok sanırım.
hayır telefondan yapıyorumbilgisayardan yapmaya çalışıyorsan göstermiyor uygulamasını indirip dene
bendede böyle hopiye yazdım hiçbirşey yapmıyorlar.Bu teklifler kişiye özelmiş şansınıza küsün.
Hayır 30 nisana kadar ve her ay uzatıyorlar.Kampanyayı bitirdiler sanırım.
bi fikrim yok dostum ben yaptığımda gelmişti