Beddua kabul olurmu?

Ölsün deyince ölmez ama karşı taraf haklıysa ve başına bir iş gelmesi için beddua ediyorsa başına gelmeyen kalmıyor :D

Derecesizde instaclock serbest olsun çünkü bende atiyorum kfkg ama dercesizde sadece spike hücümdada :)

Adam dün bana sövdü jett aldim diye raze aldi 2 kull aldi oyunda sadece sanki full yetenekle oynuyon silah oyunu bu aim yoksa yetenek çok etkilemez 2 vurdu bana sövüyor bide 36 kill aldım
Biri 3 vurdu biri 6 yenildik ama ne sövdüm adamlara oynayin lan biraz diye 4 kill aliyorum 4v1 adami alamiyorlar düşüne biliyormusun cildircam ya suan bile bak elim ayağım titriyor

Derecesizde instaclock serbest olsun çünkü bende atiyorum kfkg ama dercesizde sadece spike hücümdada :)

Adam dün bana sövdü jett aldim diye raze aldi 2 kull aldi oyunda sadece sanki full yetenekle oynuyon silah oyunu bu aim yoksa yetenek çok etkilemez 2 vurdu bana sövüyor bide 36 kill aldım
Biri 3 vurdu biri 6 yenildik ama ne sövdüm adamlara oynayin lan biraz diye 4 kill aliyorum 4v1 adami alamiyorlar düşüne biliyormusun cildircam ya suan bile bak elim ayağım titriyor
rekoda attım bne

rekoda attım bne
Haketmissin dkfkggi kac kill aldin ona göre alıyosan bile oynucaksın oynayamiyorsan alma eğer gercekten iyi iş çıkarcaģını düşünüyorsan al ben zaten adamlarla konussan da alirsin rekoda instaclock atan çok yok herkes mantıklı oynuyor

Ben rekoda hiç düellocü almadım eğer oynayamazsam küfür yemiyim diye fkgig

Haketmissin dkfkggi kac kill aldin ona göre alıyosan bile oynucaksın oynayamiyorsan alma eğer gercekten iyi iş çıkarcaģını düşünüyorsan al ben zaten adamlarla konussan da alirsin rekoda instaclock atan çok yok herkes mantıklı oynuyor

Ben rekoda hiç düellocü almadım eğer oynayamazsam küfür yemiyim diye fkgig
macı trolledım oyuzden 2

Oyunda bazen sırf instalock attım diye annen ölsün diyenler oluyor beddua kabul olurmu? tövbe tövbe
Allahın işi gücü yok saçma sebeplerden dolayı edilen beddualrı kabul edicek?

Hocam öncelikle Allah annenize sağlıklı, uzun ömürler versin.

Annenizin sağlık durumunda bir değişiklik olacak mı diye 3 gün gözlemleyin, 3 günün sonunda beddua zamanaşımına uğrar. Korkacak bir şey kalmaz inşallah.

Instalock bildiğim kadarıyla kul hakkı sayılmıyor. Önemli olan kul hakkına girmemek. Çünkü hakkına girilen kişinin bedduası daha geçerli oluyor diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,142
Üyeler
186,996
Son üye
ALAADİN 06
Geri