DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Hain hocahoca dersde bizim nesile neredeyse sövüyor öyle diyeyim siz anlayın
Hain hocahoca dersde bizim nesile neredeyse sövüyor öyle diyeyim siz anlayın
Valla Bendede 50 agaBedenden nasıl 50 alıcaksın la
ohho g.o kardeşimhoca dersde bizim nesile neredeyse sövüyor öyle diyeyim siz anlayın
vay beValla Bendede 50 aga
Vay beValla Bendede 50 aga
Vay be
ohho g.o kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:
vay be
Galiba edebiyattan 25 falan alıcam tarihde 36 miss
Ne 1 puanmı olum en az 2 düşer ben felsefeden 69 aldım ortalamam 2 ortalama düştüOrtalama düşer tabikide 1 puan civarında
edebiyattan 40 aldım hoca sözlüyle geçirdi tarih ortalamam da 45 falan herhalde: DGaliba edebiyattan 25 falan alıcam tarihde 36 miss
arkadaşım 18 aldı sen yine iyisin ama derse girmemesine rağmen hoca 2 sözlüsünede 100 verdi 70 falan oldu notu ben çoğu derse girip sınavdan 73 aldım sözlüden 67 oldu notum..Galiba edebiyattan 25 falan alıcam tarihde 36 miss
Girmediğim ders yok hele düşük versin savaş çıkarırım.edebiyattan 40 aldım hoca sözlüyle geçirdi tarih ortalamam da 45 falan herhalde: D
Valla Tarihten ortalamam 61 miş hiçbir derse girmedim ama sınavları nasıl yaptım bilmiyorum ingilizce ort 56Girmediğim ders yok hele düşük versin savaş çıkarırım.
Valla en yüksek notum almanca oda 96 nasıl aldığımı bilmiyorum amaValla Tarihten ortalamam 61 miş hiçbir derse girmedim ama sınavları nasıl yaptım bilmiyorum ingilizce ort 56
türk dili 66 Tarih 61 proje 61 Programlama temelleri 73 Mesleki Gelişim 70 Vesaire işte