Neler Yeni

Beğendiğin Kızla Konuşamama Sorunu 😵‍💫

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,222
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Kızla aynı dershanedeyiz ve herhalde birbirimizi beğeniyoruz. Ortak arkadaş vasıtasıyla bunu öğrendim. Ama kızla ne zaman denk gelsek arkadaşları yüzünden konuşamıyorum. Örneğin bugün bizim sınıfa gelmiş, selam verecektim ama arkadaşlarıyla sohbet ettiği için sohbeti bölersem ayıp olur diye selam veremedim. Biraz da özgüven eksikliği var gibi. Kız bunu farketmiş olabilir, sizce ne yapmalıyım?

Kara*

80+ Silver
Kızla aynı dershanedeyiz ve herhalde birbirimizi beğeniyoruz. Ortak arkadaş vasıtasıyla bunu öğrendim. Ama kızla ne zaman denk gelsek arkadaşları yüzünden konuşamıyorum. Örneğin bugün bizim sınıfa gelmiş, selam verecektim ama arkadaşlarıyla sohbet ettiği için sohbeti bölersem ayıp olur diye selam veremedim. Biraz da özgüven eksikliği var gibi. Kız bunu farketmiş olabilir, sizce ne yapmalıyım?
Fazla ciddiye alma kankam arkadaşlarıyla konuşuyorsa aralarına katıl selam ver kızı tek bulduğunda direk yapıştır hislerini madem iki taraf hevesli yoksa o kız boş olacakta sen konuşacaksın çok beklersin anca sanaldan konuşursun bu konuyu veya yüzüne uygun zamanda söylersin.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik
birazcık özgüvende sıkıntın varsa . sosyal medya üzerinde biraz konuşmayı dene . orda samimi olduktan sonra dershanede zaten yanına yanaşır

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Emir Bayram
ben olsam kızı çeker konuşurdum

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,222
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
Kız ortak arkadaşımıza her sınıfa gittiğimde çocuk sınıfta olmuyor, nerede bu tarzı bir şey demiş. Bi' kere sınıfta kaldım ondada konuşamadık zaten. Özgüvensiz görünmekten korkuyorum, ne yapıp edip çevresinde az kişi varken konuşmayı deneyeceğim.
sosyal medyadan yazışıp baş başa bir yere götürebilirsin bence

egebaranakk0

80+ Silver
Kız ortak arkadaşımıza her sınıfa gittiğimde çocuk sınıfta olmuyor, nerede bu tarzı bir şey demiş. Bi' kere sınıfta kaldım ondada konuşamadık zaten. Özgüvensiz görünmekten korkuyorum, ne yapıp edip çevresinde az kişi varken konuşmayı deneyeceğim.
Hocam yapıştır gitsin en fazla ne olabilir ki neymiş sohbeti bölmeyecekmişsin gerekirse onları böl
( ümitcan uygun )
Mesaj otomatik birleştirildi:

sosyal medyadan yazışıp baş başa bir yere götürebilirsin bence
O olmuyor hocam ya kızla sosyal medyadan konuşup konuşupta yüz yüze gelince m@l olabilir hiç gerek yok direkt konuşsun

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
Hocam yapıştır gitsin en fazla ne olabilir ki neymiş sohbeti bölmeyecekmişsin gerekirse onları böl
( ümitcan uygun )
Mesaj otomatik birleştirildi:

O olmuyor hocam ya kızla sosyal medyadan konuşup konuşupta yüz yüze gelince m@l olabilir hiç gerek yok direkt konuşsun
herhalde ben o yüzden red yedim ya :D

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Engelle kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç