Gelecek bu haftasonu olmazsa diğer haftasonu yılbaşı özel olarak
yanlis bilgi vermeyelimGelecek bu haftasonu olmazsa diğer haftasonu yılbaşı özel olarak çıkar.
nerden biliyorsun acaba en son bir insta storysinde md4 yazan story attı ama son durum ne bilmiyoruzgelmiycek.
Ondan sonra burda ben MD4 gelicek diye bir şey demedim yazdınerden biliyorsun acaba en son bir insta storysinde md4 yazan story attı ama son durum ne bilmiyoruz
evet ardındanda firmalar artık uyguna çıkarmak istemiyor asgaqri ücret arttığı için dediOndan sonra burda ben MD4 gelicek diye bir şey demedim yazdı
nerden biliyorsun acaba en son bir insta storysinde md4 yazan story attı ama son durum ne bilmiyoruz
olm bence bunu stockcular hazırda beklemesin diye felan demiştir her yıl getiriyo bu yılda gelir benceOndan sonra burda ben MD4 gelicek diye bir şey demedim yazdı
ben 7-8 gün bekledim çıkıcak diye 8k ya alacağım kartsız kasa 10k oldu sonra itopyada shelby kasa çıkınca direkt onu aldım allahtan almışım yoksa çok zarar edecekmişimolm bence bunu stockcular hazırda beklemesin diye felan demiştir her yıl getiriyo bu yılda gelir bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
26 aralıkta gelmesse gidip hazır sistem alıp kazık yicez yapcak bise yok
olm gelmesse bende çok sıkıntı yaşıcam gibiben 7-8 gün bekledim çıkıcak diye 8k ya alacağım kartsız kasa 10k oldu sonra itopyada shelby kasa çıkınca direkt onu aldım allahtan almışım yoksa çok zarar edecekmişim