Neler Yeni

BEKLENEN MD4 GELİYOMU?

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
olm gelmesse bende çok sıkıntı yaşıcam gibi
valla bütçen yetiyorsa dediğim sistemi yapıştır 1.5 ay önce memur oldum 1.5 aydır indirim bekliyordum 1 tane sistem çıktı o sürede onda da gigabyte kart vardı zaten istemiyordumda bir de alstaçılar direkt bitirdi stoğu alamadım 1.5 ayda gelen en iyi sistem shelby bence bu fiyata xfx koyuyolar sisteme bunda strix var

muuhkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Muhammet Kaya
valla bütçen yetiyorsa dediğim sistemi yapıştır 1.5 ay önce memur oldum 1.5 aydır indirim bekliyordum 1 tane sistem çıktı o sürede onda da gigabyte kart vardı zaten istemiyordumda bir de alstaçılar direkt bitirdi stoğu alamadım 1.5 ayda gelen en iyi sistem shelby bence bu fiyata xfx koyuyolar sisteme bunda strix var
hangi sistem kral

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
olm gelmesse bende çok sıkıntı yaşıcam gibi
Gelirse alabileceğinin garantisi de yok ki ihtiyaç varsa yıl bitmeden hemen acilen al sistem fiyatlarını takıp ediyorum zam gelmeye başladı parça değişikliği yaparak 300/500 arttıyorlar hemen alın geçin

muuhkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Muhammet Kaya
Gelirse alabileceğinin garantisi de yok ki ihtiyaç varsa yıl bitmeden hemen acilen al sistem fiyatlarını takıp ediyorum zam gelmeye başladı parça değişikliği yaparak 300/500 arttıyorlar hemen alın geçin
knk en kötü gidip alcam mağazadan direk bitmez herhalde mağazada stocklar 3 saat fln dayanır inş

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
knk en kötü gidip alcam mağazadan direk bitmez herhalde mağazada stocklar 3 saat fln dayanır inş
Mağaza stoğu olacağının da garantisi yok. Siz uygun bulduğunuz sistemi alın, md4 alabilirsen alır istediğini satarsınız

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Mustafa Ödemiş
Hocam yılbasına özel laptop indirimi vs olmaz mı sizce

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,016
İsim
kilan embappe
Çılarmıcak gibi duruyor...