Neler Yeni

Belçika’da sığınmacılar Belçikalı bir çocuğa ayaklarını öptürdü

KAANT10X

80+ Bronze
Gorselde afrikali var videodaki arap???
Videoda ki muhtemelen kuzey Afrika arabı orada da aynı zulmü yaptılar belçikalı beyefendi de belkide dedelerinin yaptıklarını ödüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğeri savaşarak alıyor diğeri göç ederek istila ediyor alttaki işin garip tarafı şeriatta istiyor.
Yuh sana laf anlatılmaz sen çok büyük bir koyunsun bu kadarını da beklemezdim. Türkiye de olsa haklısın diyecektim ama seni nereden ilgilendiriyor Avrupalılar zamaninda adamları taciz ettiler öldürdüler kaynaklarını çaldılar hala daha onları koruyorsun kureselcisin muhtemelen sana laf anlatılmaz bir daha hiç bir konuna cevap yazmayacağım burada ki ergenleri kandırırsın. Bu yazdıklarımdan dolayı modlar ceza keser mi bilmiyorum ama ceza yiyecek bir şey de yapmadım. Neyse Ümit amcanin peşinden gitmeye devam et.

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Haber doğrumu bilmiyorum ama belçikada ki sığınmacılardan bizene diyorum buradakiler bize yetiyor da artıyor birde onlara mı yanıcam

Carl-S

80+ Gold
Videoda ki muhtemelen kuzey Afrika arabı orada da aynı zulmü yaptılar belçikalı beyefendi de belkide dedelerinin yaptıklarını ödüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yuh sana laf anlatılmaz sen çok büyük bir koyunsun bu kadarını da beklemezdim. Türkiye de olsa haklısın diyecektim ama seni nereden ilgilendiriyor Avrupalılar zamaninda adamları taciz ettiler öldürdüler kaynaklarını çaldılar hala daha onları koruyorsun kureselcisin muhtemelen sana laf anlatılmaz bir daha hiç bir konuna cevap yazmayacağım burada ki ergenleri kandırırsın. Bu yazdıklarımdan dolayı modlar ceza keser mi bilmiyorum ama ceza yiyecek bir şey de yapmadım. Neyse Ümit amcanin peşinden gitmeye devam et.
Koyun olan sizsinizde neyse yahu okuduğunu anlama sorunun var herhalde ikisi farklı şey dedim ve Ümit Özdağ ne alaka? Zafer partili bile değilim. Kureselci demen ayrı komik.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,892
Üyeler
168,361
Son üye
Masive
Top Bottom