Neler Yeni

Belden Omur İlik Sıvısı Alındıktan Sonra Ne Kadar Süre Bol Su İçilmeli

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Ben günde kışın 1.5 L yazın 6L falan tüketiyorumdur.
nasıl içiyorsunuz ya bu kadar ben kışın günde max 1 bilemedin 2 bardak içiyorum hiç içmediğim zamanlarda oluyor genelde su ihtiyacımı başka şeylerden karşılamayı tercih ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi ben her gün 5 lt su içiyorum 1 yıldır ve bütün elektrolitlerim normal. ne diyeceksiniz?
lan nasıl içiyorsunuz

VorleN

80+ Silver
nasıl içiyorsunuz ya bu kadar ben kışın günde max 1 bilemedin 2 bardak içiyorum hiç içmediğim zamanlarda oluyor genelde su ihtiyacımı başka şeylerden karşılamayı tercih ediyorum
Spor salonuna gidiyorum orada zaten 2 tane 0.5L su içiyorum evde de birkaç bardak falan içiyorum.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
lan nasıl içiyorsunuz
lan'lı lun'lu konuşmayın lütfen. arkadaşınız değilim ben sizin.
sabah kalkınca aç karnına 1 lt direk içiyorum. sonrasında da gün içinde belirli aralıklarla.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
sabah kalkınca aç karnına 1 lt direk içiyorum. sonrasında da gün içinde belirli aralıklarla.
ona mı takıldın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ordaki lan şaşırma ifadesidir

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
size de doktor tavsiyesinin üstünde tavsiyede bulunmamanızı şiddetle tavsiye ederim. tavsiye verdiğiniz kişi hakkında bilgi sahibi değilsiniz. tıp bilgi düzeyinizi de bilmiyorum.
Kendi bilgim yeterli gelmeyeceği için kaynak da bıraktım oraya araştırmaların ve doktorların söylediğini aktardım. Daha okuduğunu anlayamayan birisi de karşısındakine bilgisiz diyor :D

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Kendi bilgim yeterli gelmeyeceği için kaynak da bıraktım oraya araştırmaların ve doktorların söylediğini aktardım. Daha okuduğunu anlayamayan birisi de karşısındakine bilgisiz diyor :D
bakın attığınız kaynak genel konuşulmuş bir hastane yazısı. kaynak olarak nitelendirilemez. belki adh sendromu testi yapılıyor hastaya. sizin internette her gördüğünüz kaynak değildir. size dediğim şey "hastanın tıbbi geçmişini, yapılan işlemin detaylarını ve neden yapıldığını bilmiyoruz. neye göre konuşup, uyarıyor, insanların aklını karıştırıyorsunuz?" önce siz anlamanızı kontrol edin.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
biz doktor değiliz. doktorlar en iyisini bilir sanal aleme bu konuda pek güvenme
Bunun icin forumun Biyoloji bilgilisi ve Cesitli kişiliklerden oluşan DA Bilim Kurulu kurmayı planlıyorum.Kaç kisi katılır fikrime?

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Bunun icin forumun Biyoloji bilgilisi ve Cesitli kişiliklerden oluşan DA Bilim Kurulu kurmayı planlıyorum.Kaç kisi katılır fikrime?
tıbbi tavsiye verilmediği sürece faydalı olabilir. tıbbi tavsiye hastayı görmeden ya da bilgilerini almadan verilmemeli.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
bakın attığınız kaynak genel konuşulmuş bir hastane yazısı. kaynak olarak nitelendirilemez. belki adh sendromu testi yapılıyor hastaya. sizin internette her gördüğünüz kaynak değildir. size dediğim şey "hastanın tıbbi geçmişini, yapılan işlemin detaylarını ve neden yapıldığını bilmiyoruz. neye göre konuşup, uyarıyor, insanların aklını karıştırıyorsunuz?" önce siz anlamanızı kontrol edin.
Hastaya verdiğim tek tavsiye günlük ortalama su miktarını karşılamasına alışmasıdır onun dışında kimsenin ne kafasını karıştıracak ne de bilmediğim bir şey hakkında konuştum sen 5 litre içersin zehirlenmezsin ben 5 içersem zehirlenirim bu bir orandır ben oranları açıkladım ki bunları da hastaya açıklamadım 6 Litre içen arkadaşa açıkladım.
herhangi bir renal veya hormonal hastalığı yoksa 4 lt ile su zehirlenmesi imkansız gibi bir şey.
Peki sen bunu neye göre konuşup neye göre açıkladın yaptığın araştırmaya göre değil mi? Ben de kendi yaptığım araştırmaya göre açıklama yaptım kimseyi de uyarmadım bunun üzerine daha fazla cevap vermeyeceğini umuyorum lütfen bir daha bir şeyi okuyup anlamadan kimseye cevap verme ve bol bol kitap oku okuduğunu anlama açısından sorunların var

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
tıbbi tavsiye verilmediği sürece faydalı olabilir. tıbbi tavsiye hastayı görmeden ya da bilgilerini almadan verilmemeli.
Tavsiye Kurulu gibi olacaz zaten,Bilim insanı yada Doktor değiliz.Ama bilgi Kirliği kol geziyor bu dönemde.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Peki sen bunu neye göre konuşup neye göre açıkladın yaptığın araştırmaya göre değil mi? Ben de kendi yaptığım araştırmaya göre açıklama yaptım kimseyi de uyarmadım bunun üzerine daha fazla cevap vermeyeceğini umuyorum lütfen bir daha bir şeyi okuyup anlamadan kimseye cevap verme ve bol bol kitap oku okuduğunu anlama açısından sorunların var
tıpta hastalık yoktur hasta vardır. belki böbrek ıtrahı olan ağır bir ilaç kullanıyor o yüzden doktor su içme miktarını artırmış. düşünülemeyecek kadar çok olasılık var. internetten sağlık tavsiyesi vermeyin lütfen. insanların kafası karışıyor.

Top Bottom