Neler Yeni

Belge alıyormusunuz ? Yıl sonu ortalamalarınız kaç ?

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
evet o konuda haklısın bende yaşadım bizim 10.sınıfta giren hoca çok iyi edebiyat anlatıyordu notlarımız yüksekti bu sene 11.sınıfta hoca değişti diğer hocaya göre daha yaşlı ve derslerde hiç bir şey anlamıyoruz çok farklı bir anlatışı var zaten 1 ders yapıyorsa 2 ders boş bırakıyordu derken kadın ayağını sakatladı 3 hafta gelmedi gelince dersleri konferans salonunda işledik üst kata çıkamıyordu orda bile boş bırakıyordu ağrılarım var diye ozaman başka hoca girsin derse bizde top oynuyorduk bahçede boş olunca sınavda bir bölümden şu kitap çıkcak dedi farklı bir kitap çıktı itiraz ettik sözlüleri yüksek girerim dedi girdi ama sınav notları düşük olduğu için çok bir şey değişmedi
Anlayıştan bahsetmiyorum akrabalarımız nazar çok daha zor sınavlara tabi tutuluyoruz sözlülerde yüzümüzü güldürmüyorlar sanki çok iyi çok adil insanlarmış gibi şeyler yapıyorlar obp denilen bir mevzuda var herhangibir Anadolu listesindeki ile aynı durumda değilim beni aşağıya çekiyorlar hakkımı da helal etmiyorum

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Rulep

80+ Gold

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
10. sınıf 91.23 :p

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Ortalamalarınız kaç beyler geçiyormusunuz kalıyormusunuz
Belge yok ortalama 4 üzerinden 1.7 :D

Belki mezuniyette Basarı Belgesi alırım nasipse (3.0 Basarı 3.5 Üstün Basarı belgesi)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,570
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06
Top Bottom