Rulep
80+ Gold
ortalama galiba knkBu ne knk
ortalama galiba knkBu ne knk
Anlayıştan bahsetmiyorum akrabalarımız nazar çok daha zor sınavlara tabi tutuluyoruz sözlülerde yüzümüzü güldürmüyorlar sanki çok iyi çok adil insanlarmış gibi şeyler yapıyorlar obp denilen bir mevzuda var herhangibir Anadolu listesindeki ile aynı durumda değilim beni aşağıya çekiyorlar hakkımı da helal etmiyorumevet o konuda haklısın bende yaşadım bizim 10.sınıfta giren hoca çok iyi edebiyat anlatıyordu notlarımız yüksekti bu sene 11.sınıfta hoca değişti diğer hocaya göre daha yaşlı ve derslerde hiç bir şey anlamıyoruz çok farklı bir anlatışı var zaten 1 ders yapıyorsa 2 ders boş bırakıyordu derken kadın ayağını sakatladı 3 hafta gelmedi gelince dersleri konferans salonunda işledik üst kata çıkamıyordu orda bile boş bırakıyordu ağrılarım var diye ozaman başka hoca girsin derse bizde top oynuyorduk bahçede boş olunca sınavda bir bölümden şu kitap çıkcak dedi farklı bir kitap çıktı itiraz ettik sözlüleri yüksek girerim dedi girdi ama sınav notları düşük olduğu için çok bir şey değişmedi
sağ tık -> inceleAlıntıyı görüntüle
Çok şükür kalmadık
Uygulama bu nasıl yapayım photoshop desen neyse 3 gün daha bekle karneyi atayim. Hatırlatsağ tık -> incele
9.sınıf 1.dönem 92 2.dönem 89Ortalamalarınız kaç beyler geçiyormusunuz kalıyormusunuz
9.sınıf ilk dönem 57 2. dönem 50.5Ortalamalarınız kaç beyler geçiyormusunuz kalıyormusunuz
özel okul aga hepsioha lan ne kadar çalışkansınız ben bu kadar çalışmadım hatta hiç çalışmadım böyle görünce bi utandım keşke çalışsaymışım ortalalam 68 benim
Tyt 70 civarıtyt ayt netlerin kaç o7
Belge yok ortalama 4 üzerinden 1.7Ortalamalarınız kaç beyler geçiyormusunuz kalıyormusunuz