Neler Yeni

Belirttiğim telefonlardan hangisi alınır?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sadece redmilerde arayüz problemi var.
Nasıl bir problem?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran batarya ve kamera konusunda Note 10 pro çok daha önde size daha uygun olacaktır. Ama donanımdan biraz kısıp yazılımda sıkıntısız ve daha ince bir telefon isterseniz mi 11 lite da tercih edilebilir.
Ne tarz yazılım sorunu var?

rookie27

80+ Gold
Nasıl bir problem?
Redmi Note 6 PRO kullanıyorum.
Depolama doldukça telefon sapıtıyor anlık kasmalar olabiliyor telefonla konuşurken ekran karara biliyor onun dışında sıkıntı görmedim yazılım tarafında çok başarılı değil.
Ben 1500`e almıştım 1/2 sene önce sonuçta F/P ürünü.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Günlük kullanıcı için A52 ideal bir cihazdır oyun konusunda da üzmez tabii bu Note 10 Pro'nun kötü olduğu anlamına gelmez. Sadece redmilerde arayüz problemi var.
Arayüz problemi derken tam olarak ne oluyor? Ben de Mi 11 Lite aldım ve telefonu açınca uygulamalar gelirken kasarmış edasında geliyor. Bu bir arayüz problemi mi yoksa bir efekt mi?
Yani kilidi açınca uygulamalar ekrana geliyor ve kasarmış gibi geliyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Redmi Note 6 PRO kullanıyorum.
Depolama doldukça telefon sapıtıyor anlık kasmalar olabiliyor telefonla konuşurken ekran karara biliyor onun dışında sıkıntı görmedim yazılım tarafında çok başarılı değil.
Ben 1500`e almıştım 1/2 sene önce sonuçta F/P ürünü.
Zaten LG'nin yazılımından muzdaribim.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçeyi kafaya takmayın.

Benim için ekran, kamera, geniş açı ve batarya önemli.
Aşağıdaki telefonlardan hangisi bana uygundur?

Poco X3
Poco X3 Pro
Poco X3 NFC
Redmi Note 10 Pro

Bana A52 önermeyin. Kalın olduğu için kullananamam. Oyun oynamayacağım.

Ayrıca NFC ile normal X3 arasında fark nedir?
Redmi Note 10 Pro cihazı arkadaşım ve ablam kullanıyor. Ablam Mi mağazasından 6 GB ram olarak satın aldı ve daha 1 aylık telefonda sorunlar yaşamaya başladı. Şarj %100 dolu iken sabaha %80 civarı kalmış oluyor. Telefonla konuşurken kendi kendine uçak moduna giriyor ve bir kaç tane daha bu şekil sorunlar mevcut.
Arkadaşım internet üzerinden 8 GB tam olarak satın aldı ve bildiğim kadarıyla sorun yaşamıyor şuan. Yani Xiaomi telefon almaya karar verirsen hocam sorun çıkabileceğini bilerek alman iyi olur senin için. Sonradan canın sıkılabilir.
Poco X3 Pro bende almayı düşünüyordum ama aynı A52 gibi komple cihazın plastik olması ve 4000 lira civarı para verip plastik cihaz kullanmak istemediğim için almaktan vazgeçtim.

En İyi Cevap
3
Nasıl bir problem?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne tarz yazılım sorunu var?
İlk çıktığında batarya optimizasyonu falan çok kötüysü şimdi sorunu giderdiler onun harici göz ardı edilebilecek küçük şeyler.
Ama belirtmek isterim poco cihazlar kesinlikle sizi gelmez hem boyut konusunda hem de aradğınız özellikler konusunda.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İlk çıktığında batarya optimizasyonu falan çok kötüysü şimdi sorunu giderdiler onun harici göz ardı edilebilecek küçük şeyler
LG'de telefonun ekranı her iki açıştan birinde telefon çöküyor. Bundan daha iyi bir durum da mı peki?
Telefon rehberini bile 5-10 sn de zor açıyor.

Ciddi yazılım sorunları var mı veya devam ediyor mu? Technopat'da da yazılım sorunu var denmiş. Eski tarihli konularda.

En İyi Cevap
3
LG'de telefonun ekranı her iki açıştan birinde telefon çöküyor. Bundan daha iyi bir durum da mı peki?
Telefon rehberini bile 5-10 sn de zor açıyor.

Ciddi yazılım sorunları var mı veya devam ediyor mu? Technopat'da da yazılım sorunu var denmiş. Eski tarihli konularda.
Hocam lg deki gibi sorunlar kesinlikle yok. Büyük hatalarıda giderildi. Şu anda can sıkıcı bir sorunla karşılaşmazsınız.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Arayüz problemi derken tam olarak ne oluyor? Ben de Mi 11 Lite aldım ve telefonu açınca uygulamalar gelirken kasarmış edasında geliyor. Bu bir arayüz problemi mi yoksa bir efekt mi?
Yani kilidi açınca uygulamalar ekrana geliyor ve kasarmış gibi geliyor.
Mi 11 Lite’nin bu kasarmış edası olayını bilmiyorum Mi’lerin arayüzü redmilere göre bikaç tık daha iyi. Kötü Arayüz problemi RAM’i iyi kullanamaz, telefon arayüz ekranında veya uygulamalarda takılır veya kasar. Telefonunuzu yeniden başlatıp deneyin eğer hâlâ oluyorsa başka bir Mi 11 Lite kullanıcıyla iletişime geçin sorun böyle sorun var mı diye. İyi günler.

HAYBS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Habib Atilla
Bütçeyi kafaya takmayın.

Poco X3
Poco X3 Pro
Poco X3 NFC
Redmi Note 10 Pro

Poco x3 pro

(Evo)lution

80+ Bronze
Bütçeyi kafaya takmayın.

Poco X3
Poco X3 Pro
Poco X3 NFC
Redmi Note 10 Pro

Bu cihazlar arasından kesinlikle Redmi Note 10 Pro sizin için daha uygun bir cihaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,280
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom