Neler Yeni

Belirttiğim telefonlardan hangisi alınır?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Redmi Note 10 Pro size göre. POCO X3 pro oyun ağırlıklı bir cihazdır. Ekranı 120hz olmasına rağmen kötü ve kamerası da kötüdür ama çok oyun oynayan insan için alınır bir cihazdır.
X3 NFC ile PRO arasında işlemci ve kamera farkı var X3 PRO'nun işlemcisi çok iyidir. NFC'nini ise X3 pro'ya göre kamerası iyidir.

Kısacası oyun oynamayan bir insana POCO X3 PRO tavsiye edilmez, Note 10 pro sizin isteklerinizi karşılıyor.

Ayrıca kalın diye A52'yi önermememizi istemişsin ama POCO X3 PRO kalın ve ağır bir cihazdır. @Emirhandkee

Bana her şeyi de şunu deme usta...
Şaka bir yana xiaomi şart mı ? yani garanti servisi zorluk çıkartabiliyor hani durduk yere yazılım sorunu ile karşı karşıya kalma (ihtimalin) var.
Yine de seçim yapmak gerekirse oyun oynamayacağım demişsin o zaman note 10 pro'ya bak.

Redmi Note 10 Pro

Yurt dışı oneplus modellerine bakabilirsin

Hocam kalın olmasın demişsiniz, Poco cihazların maşallahı var. Listenizde size en uygun olanı A52, tasarıma önem veriyor iseniz Mi 11 Lite bakabilirsin, bildiğim kadarıyla ince bir telefondu.

Yani Redmi Note 8 Kullanıcısı olarak sana şunu söyleyebilirim Şarjı, Gücü, Kamerası falan bence çok iyi. En son 2 gün önce akşam 6-7 civarı taktım şuan şarjı 23 falan. Tavsiyem Redmi Note 10 Pro olacaktır.

Ekran batarya ve kamera konusunda Note 10 pro çok daha önde size daha uygun olacaktır. Ama donanımdan biraz kısıp yazılımda sıkıntısız ve daha ince bir telefon isterseniz mi 11 lite da tercih edilebilir.

Note 10 Pro alırdım aralarından ama depolama dolduğu zaman gelecek yazılımsal sorunları da unutma.

Redmi Note 10 Pro cihazı arkadaşım ve ablam kullanıyor. Ablam Mi mağazasından 6 GB ram olarak satın aldı ve daha 1 aylık telefonda sorunlar yaşamaya başladı. Şarj %100 dolu iken sabaha %80 civarı kalmış oluyor. Telefonla konuşurken kendi kendine uçak moduna giriyor ve bir kaç tane daha bu şekil sorunlar mevcut.
Arkadaşım internet üzerinden 8 GB tam olarak satın aldı ve bildiğim kadarıyla sorun yaşamıyor şuan. Yani Xiaomi telefon almaya karar verirsen hocam sorun çıkabileceğini bilerek alman iyi olur senin için. Sonradan canın sıkılabilir.
Poco X3 Pro bende almayı düşünüyordum ama aynı A52 gibi komple cihazın plastik olması ve 4000 lira civarı para verip plastik cihaz kullanmak istemediğim için almaktan vazgeçtim.

Benim mevcut telefonum LG G6, 3 yaşında ama artık çok sık çökmeye başladı ve kasmaya başladı.

Sizce Note 10 Pro en azından kasmadan 4 yıl dayanır mı?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Benim mevcut telefonum LG G6, 3 yaşında ama artık çok sık çökmeye başladı ve kasmaya başladı.

2 yıl android güncellemellerini ve 4 yıl MİUİ güncellemelerini alacak. Standart bir Android telefon. 3 seneyi doldurduktan sonra sıkıntı çıkarmaya başlayabilir ama 4 yıl gideri olur diye düşünüyorum.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,871
İsim
Can BOZKURT

2.5 Senedir sorunsuz Redmi Note 8 Kullanıyorum. Geleceği göremem kardeş...

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Lg g6 çok güzel bir telefon. Özellikle kamera konusunda döneminde en üstlere oynuyordu. Şu anda orta seviye alacağın bütün telefonlar g6’in kamerasını aratacaktır. Sıfırdan rom yüklemeyi, yine olmazsa Lg yazılımından kurtulmak için güzel bir custom rom flashlamayı deneyebilirsin. En azından denemiş olursun 👍

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Lg g6 çok güzel bir telefon. Özellikle kamera konusunda döneminde en üstlere oynuyordu. Şu anda orta seviye alacağın bütün telefonlar g6’in kamerasını aratacaktır. Sıfırdan rom yüklemeyi, yine olmazsa Lg yazılımından kurtulmak için güzel bir custom rom flashlamayı deneyebilirsin. En azından denemiş olursun 👍
Donanım olarak hala üst sıralarda olduğu doğru ancak yazılımı yüzünden acayip berbat durumda. Telefonu Avrupa'dan almış olsam bile Bootloader kilidi açılmıyor bu yüzden de custom ROM atamıyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Donanım olarak hala üst sıralarda olduğu doğru ancak yazılımı yüzünden acayip berbat durumda. Telefonu Avrupa'dan almış olsam bile Bootloader kilidi açılmıyor bu yüzden de custom ROM atamıyorum.
Model numarasının sonu TR olan türkiye cihazlarının bootloaderı açılamıyormuş. Hayatımda duyduğum en saçma şeyin LG’den gelmesi şaşırtmadı. 2 model üst üste nexus çıkarmış firmanın böyle saçma şeyler yapması üzüyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Model numarasının sonu TR olan türkiye cihazlarının bootloaderı açılamıyormuş. Hayatımda duyduğum en saçma şeyin LG’den gelmesi şaşırtmadı. 2 model üst üste nexus çıkarmış firmanın böyle saçma şeyler yapması üzüyor.
Normal de TR değil ama LG'nin web sitesinde TR olarak gözüküyor. Muhtemelen IMEI'den kaynaklı?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Farklı şeyler deneyen inovasyon bir firmadaydı ama G5 skandalından sonra ciddi pazar payı kaybettikleri için o dönemlerde moda olan özellikleri koydu telefonlarına bu durum da daha kötü hale soktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İthalatçı garantili değilse muhtemelen ondandır.
Avrupa'dan bir tanıdık önde gelen bir mağazadan almıştı.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Farklı şeyler deneyen inovasyon bir firmadaydı ama G5 skandalından sonra ciddi pazar payı kaybettikleri için o dönemlerde moda olan özellikleri koydu telefonlarına bu durum da daha kötü hale soktu.
Samsung da eskiden arayüzü çok sorunlu firmaydı, onlar durumu toparlayabildi. Keşke lg de sorunsuz bir arayüz yapabilseydi. Ya da bir arayüz kullanmayıp, saf android üzerine gitseler belki her şey farklı olurdu.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Samsung da eskiden arayüzü çok sorunlu firmaydı, onlar durumu toparlayabildi. Keşke lg de sorunsuz bir arayüz yapabilseydi. Ya da bir arayüz kullanmayıp, saf android üzerine gitseler belki her şey farklı olurdu.
Arayüz fikirleri çok iyidi ama uygulamaya dökemediler. Bunun üstüne 1-1.5 yıl destek verdi sonra bıraktı.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Avrupa'dan bir tanıdık önde gelen bir mağazadan almıştı.
H870 kodlu cihazların açılabildiği yazılmış. Ancak açma işlemi de çok zahmetli. Eskiden nexus 4 kullanıyordum, fastboot modda cmd üzerinden “fastboot oem unlock” yazınca açıklıyordu. Nereden nereye gelmişler.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
H870 kodlu cihazların açılabildiği yazılmış. Ancak açma işlemi de çok zahmetli. Eskiden nexus 4 kullanıyordum, fastboot modda cmd üzerinden “fastboot oem unlock” yazınca açıklıyordu. Nereden nereye gelmişler.
Açma işlemi aşırı zahmetli değil ama benim telefon modeli H870 olsa bile açılmıyor. TR olarak gözüküyor ilginç ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,186
Üyeler
164,971
Son üye
TheMelik
Top Bottom