MattJohn
80+ Bronze
Dahası
Rica ederimTamamdır hocam teşekkürler
Rica ederimTamamdır hocam teşekkürler
10 T veya Poco X3 Pro normalde s20 fe derdim ancak çatlağın git gide büyüme ihtimali var eğerki değiştirirseniz olabilirBaşka bir forumda yazılanlar ve benim aklımda olan telefonlar şunlar ikinci el alıcam yaşadığım yerde bulabildiğim bunlar önerilenler arasından
Mİ 10t pro
S20 fe (sol üst köşesinde kırık var)
Poco X3 NFC
Poco X3 pro
Redmi note 10 pro
Redmi note 10 s
10 t pro da tek beğenmedim şey ön kameranın solda olması o da zaten küçük bir detay bir şey olmaz10 T veya Poco X3 Pro normalde s20 fe derdim ancak çatlağın git gide büyüme ihtimali var eğerki değiştirirseniz olabilir
Öğrendigim kadarıyla 10 t pro note 10 pro ya göre donanım ve kamera olarak daha iyiymiş note 10 pro nun ekranı amoled 10 t pro nun ips mişpoco artık eskisi gibi değil note 10 pro daha mantıklı
kamera neredeyse özellikleri aynı ikisinin deÖğrendigim kadarıyla 10 t pro note 10 pro ya göre donanım ve kamera olarak daha iyiymiş note 10 pro nun ekranı amoled 10 t pro nun ips miş
Resmi note 8 pro kullanıyorum oyun açısından attığın seçeneklerle aynı ben im redmi poco mi ürünlerinden en sevdiğim bu mi9t kullandım poco X3 kullandım ama en sevdiğim bu olduBaşka bir forumda yazılanlar ve benim aklımda olan telefonlar şunlar ikinci el alıcam yaşadığım yerde bulabildiğim bunlar önerilenler arasından
Mİ 10t pro
S20 fe (sol üst köşesinde kırık var)
Poco X3 NFC
Poco X3 pro
Redmi note 10 pro
Redmi note 10
Kusura bakma geç cevap verdim deprem oldu da tekrardan aşağa inmem gerekti telefona da bakamadımResmi note 8 pro kullanıyorum oyun açısından attığın seçeneklerle aynı ben im redmi poco mi ürünlerinden en sevdiğim bu mi9t kullandım poco X3 kullandım ama en sevdiğim bu oldu
Evet sıfırı 6 k ya alabilirsin sıkıntı çıkarsa garantisi var en azından 2 yıl ha ikinci el alırsan 3-4 arası na bulursun 2-3k cebinde kalır ( geçmiş olsun hangi ildesinizKusura bakma geç cevap verdim deprem oldu da tekrardan aşağa inmem gerekti telefona da bakamadım
Sen bu seçenekler yerine mi note 8 pro yu öneriyorsun yanlış anlamadım de mi
Bı düşünim çünkü aklımda mi 10 t pro var da özelliklerini falan da izledim öğrendim daha cazip geliyor ama dedigin gibi ucuz bı telefon note 8 pro ondan belki olabilir düsünecemEvet sıfırı 6 k ya alabilirsin sıkıntı çıkarsa garantisi var en azından 2 yıl ha ikinci el alırsan 3-4 arası na bulursun 2-3k cebinde kalır ( geçmiş olsun hangi ildesiniz
6000 bütçeye Oneplus 9 yakışırİkinci el alıcağımdan 6000 TL
Önermem poco daha iyi emin ol Note 10 Pro danpoco artık eskisi gibi değil note 10 pro daha mantıklı