Neler Yeni

Belli başlı yazım kuralına uymayanlara uyarı gelsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
BillyGates
Gerek yok.
Burası ciddi bir ortam değil; olmamalı da.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Değişik olan bir şey söyleyeyim mi? Ben sırf Technopat yüzünden okulda ki öğretmenlerden daha çok Türkçe kurallarına uyuyorum ve şu kırmızı çizgiye de teşekkürlerimi sunarım.

İyi forumlar.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kurallarda bile yazıyor ama verilmiyor sanırsam çünkü yazım hataları içeren mesajın sol üstünde bir uyarı yok. Verilse iyi olur millet sanki creeperların yanında düştükten sonra /gamemode 1 yazarmış gibi yazıyor acele acele /hagemodeo 1 gibi :d
Türkçe yazı yazma özürlülere misal örnek verdiğin "oalrak" gibi kelimeleri sürekli sürekli kasıtlı yapıyorsa bol bol uyarı alıp otomatik sistem banlıyor çokkk adam uçtu öyle çokk biz banlamıyoruz kendi kendini banlıyor

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Gerek yok.
Burası ciddi bir ortam değil; olmamalı da.
Demiyorum ki nokta koymayanlara uyarı gelsin çok kötü yazanlara uyarı gelsin nokta koymama mısın ayırmama falan çok da önemli değil.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Tam Technopat gibi sert yasalar değilde ilk seferinde uyarı ikinci seferde 1 uyarı gibi olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
arakdaşlar kendiğmi zorluyorum ve anca bu kdara yanlış yazıyorum. Yani bu kadar yanlış yazan biri varsa bence klavye kullanmayı öğrensin.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Türkçe yazı yazma özürlülere misal örnek verdiğin "oalrak" gibi kelimeleri sürekli sürekli kasıtlı yapıyorsa bol bol uyarı alıp otomatik sistem banlıyor çokkk adam uçtu öyle çokk biz banlamıyoruz kendi kendini banlıyor
Tom Shoots Himself | Know Your Meme

Olay böyle yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

arakdaşlar kendiğmi zorluyorum ve anca bu kdara yanlış yazıyorum. Yani bu kadar yanlış yazan biri varsa bence klavye kullanmayı öğrensin.
Bence Türkçe öğrensin hayatında çok çok az telefon kullanan annem bile dikkat ediyor üstelik sadece WhatsApp'dayken. (Her harf arası 3 saniye bekliyor ama neyse xD)

• Hahaha

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Şuan dikkat emiyorum. O kadar dikkati bir şekilde anca Technopat'da yazarım. Şuan sadece kurallara uymaya çalışıyorum. Tekrar kontrol etmiyorum.
Zaten bilgisayar bile söylüyor yanlış yazdığını. Yanlış yazılan kelimelerin altı çiziliyor.

Little Cat

80+ Bronze
Eğer yazımdan bir şey anlaşılmıyorsa verilebilir ancak sırf "de,da ki" ayrı yazmadı diye yada noktalama işaretlerine uymadığı için, forumdan uzaklaştırmak saçma olur.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Aslında mantıklı ama atıyorum bir arkadaşın sistemine bir şey olmuştur acelesi vardır,o zaman sorun yazım hatası varsa acelenmi var diye yoksa uyarın ama öyle çokda ayrıntılara bakmayın.
Adam konu açıyor başlıkta yazım hatası yapmış,(geçen gün karşılaştım) adam konuya en az 10 mesaj yazdı hepside yazım kurallarıyla alakalı rahatsız ediyor.

• Beğen
Top Bottom