Neler Yeni

Belli bir sayıda kızgın reaksiyon gelirse uyarı puanı verilmeli bence .

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Beğen
Reaksiyonlar: Siri
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Gerek var mı böyle bir şeye peki? Hem suistimal etmesi ve trollemesi daha kolay olmaz mı böyle?

Ersan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ersan
Bazı mesajlar oluyor içinde küfür falan yok ama sinir bozucu . Mesela konuyla dalga geçenler ( soğuk su resmi atanlar) bunlara baya sınırlı reaksiyon geliyor ve hak ediyorlar da . Örnek veriyorum 15 tane sinirli reaksiyon gelirse otomatik uyarı alsın veya o yazdığı moderatörlere gitsin . Böyle bir şey mümkün olabilir mi?
O zaman rapor et butonunun anlamı kalmaz bence saçma bir fikir.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Gereksiz bı düşünce. İnsanlar istediği reaksiyonu atabilir. Ayrıca yanlış bilgi yazıpta kızgın atınca biz mi uyarı alalim? Çok mantıksız
Bazı mesajlar oluyor içinde küfür falan yok ama sinir bozucu . Mesela konuyla dalga geçenler ( soğuk su resmi atanlar) bunlara baya sınırlı reaksiyon geliyor ve hak ediyorlar da . Örnek veriyorum 15 tane sinirli reaksiyon gelirse otomatik uyarı alsın veya o yazdığı moderatörlere gitsin . Böyle bir şey mümkün olabilir mi?

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu saçma olur.12 kızgın almışım 8'i falan makarasına.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
sırf trollemek için bile kızgın atmaya basşlarlar

Top Bottom