- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet öyle de olabilirTroll kullananlar baş gösterir. Veya bir öneriyi sevmedi diye kızgın reaksiyon verirse demi uyarı alsın?
Evet öyle de olabilirTroll kullananlar baş gösterir. Veya bir öneriyi sevmedi diye kızgın reaksiyon verirse demi uyarı alsın?
O zaman rapor et butonunun anlamı kalmaz bence saçma bir fikir.Bazı mesajlar oluyor içinde küfür falan yok ama sinir bozucu . Mesela konuyla dalga geçenler ( soğuk su resmi atanlar) bunlara baya sınırlı reaksiyon geliyor ve hak ediyorlar da . Örnek veriyorum 15 tane sinirli reaksiyon gelirse otomatik uyarı alsın veya o yazdığı moderatörlere gitsin . Böyle bir şey mümkün olabilir mi?
Bazı mesajlar oluyor içinde küfür falan yok ama sinir bozucu . Mesela konuyla dalga geçenler ( soğuk su resmi atanlar) bunlara baya sınırlı reaksiyon geliyor ve hak ediyorlar da . Örnek veriyorum 15 tane sinirli reaksiyon gelirse otomatik uyarı alsın veya o yazdığı moderatörlere gitsin . Böyle bir şey mümkün olabilir mi?
sırf trollemek için bile kızgın atmaya basşlarlarBazı mesajlar oluyor içinde küfür falan yok ama sinir bozucu . Mesela konuyla dalga geçenler ( soğuk su resmi atanlar) bunlara baya sınırlı reaksiyon geliyor ve hak ediyorlar da . Örnek veriyorum 15 tane sinirli reaksiyon gelirse otomatik uyarı alsın veya o yazdığı moderatörlere gitsin . Böyle bir şey mümkün olabilir mi?