Biri dedi moralim çok bozuldu.
Neymiş tek Başarısı üniversitedir diye.
Şuan dersden vs. Soğdum.
İki ayrı sporda 2 madalya.
Satrançta 2. Lik madalyam var(gsb turnuvası)
Futbol okul takımı madalyası var.(sağ bektim)
2 tane yazılım dili biliyorum.(C# , python)
İlçemin en iyi 2. Lisesine gidiyorum teog puanı 460.
Okuldaki en iyi matematik bende millet permütasyon çalışırken(10 sınıf ilk konu )
Ben 2. Dereceden denklemleri bitirmiştim(sondan bir önceki konu)(hocan ile kapışır haldeydim 96 düştü karneye çünkü okuma hatası yaptım,birde hocamız hatalarımızı göstermedi belki kıskançlıktan not kırmış olabilir)
Yılda okuma alışkanlığı olmaması rağmen 50 ye yakın kitap okuyorum (evet bu önemli bir şey değil ama bana bunu diyen kişi bunu bile yapamıyor)
İq seviyem -parlak -yüksek zeka (dehanın 2 altı, deha ve çok yüksek zekadan sonra gelen)
Ortalama bir İngilizcem var,hiç çalışmadan rahat 70 vs. Alabiliyorum, ingilizce yazıları anlayabiliyorum (Wikipedia gibi vs.)
Dünya haritasının %50'sini biliyorum (tanındık ülkeler,amerika, Brezilya,italya vs.)
Tarih bilgim çok iyidir, yurtdışına çıkan ,sanat önem veren padişahlar,o zaman kurulan ilk gazete vs. Yani sanki o an yaşamış gibiyim.
Zihin sarayı, fonetik alfabe vs. Şeyleri çok iyi biliyorum ve uygulayabiliyorum.
9.sınıf yazında tyt matematik bitiren biriyim.
Günde 4 saat uyku ile aynı Elon Musk azmi ve hırsına sahibim.
Asla pes etmeyen dediğini başaran biriyim.
Giriş seviye Fransızca biliyorum ama bıraktım geride başlıyacağım (bunu saymayın)
Fizik, Almanca,kimya gibi derslerim sınıfa göre çok fazla iyi fizik 85, Almanca 97.
Peygamber Tarihini din hocalarından daha iyi biliyorum.
Telefon ve Bilgisayar donanımından orta derece anlıyorum, zamanında jarvis bile yapmaya giriştim ama vazgeçtim, bilgisayarımda ses dosyalarında hata oldu,birde ders çalışmak için devam etmedim btk akademi ile devam edeceğim.
Zamanında kick boks ve karete ile uğraştım
Normal bir insanı dövebilecek tekniğe sahibim.
Baya delirdim beyler bunların 10/1 ni yapmamış bir insan benim hakkımda nasıl böyle yorum yapıyor.
Ladjskskkdkdmsksms
Dütüt dütttt
Dütttt lütfen dürüst yorum yapar mısınız ?
Vallaha ondan duyacağıma sizde. Duyuğum başarısız biri olduğumu ama tabi bunların 10/1 ni yaptıysanız.
Ya gidecem mahkemeye vereceğim yada gidip döveceğim böyle boş gereksiz,ön yargılı bilip bilmeden benim hakkımda yorum yapılmasına çok deli oluyorum.
Çok fazla kızgınım