Ben başarısız biri miyim?

Başarısız değil de bence açtığın konuya bakarsak gereksizsin. ( yazdıkların için tepkimi dile getirdim gerçek hayatta seni tanımıyorum bile gereksiz diyemem )
Dostum düşüncene saygı duyuyorum teşekkürler.
Tam şuan yenmek üzere çalıştığım konuya iyi örnek oldun (ön yargı)
Post automatically merged:

Herkesi kafaya takıp üzüleceksen evet kendini "bu" konuda başarısız görebilirsin. Herkesi takma boşver. Bu arada normal bir insanı dövebilirim demeni anlayamadım :D
teknik olarak.

ön yargı yapmıyorum dediğim gibi fakat bakın tekrar diyorum tekrar diyorum bu yaşta zaten az buz anlamış olman lazım insanların çoğunun boş konuştuğunu mesela sen derdini anlatınca iyice anladım derdin ego kasmak değil fakat objektif bir gözle dışarıdan bir kendin de bak ego kasıyor gibi gözüküyor bu ön yargı kabul fakat bazı şeylere de ön yargısız yaklaşmak zor oluyor hele başlık ben başarısız mıyım? olunca. Yine söyleyeyim bana da diyenler oluyor çevremde işte yaptığın boş iş git çalış yok işte memur ol gibi gibi, fakat ne önemi var hepsi boş düşünce bu dünyada herkes kendinin celladı olmalı.

teknik olarak.
mesela yazdığın şu şey insana ön yargı yaptırıyor normal bir insanı dövebilirim başarısız olmak ile insan dövmenin pek alakası yok gibi.

ön yargı yapmıyorum dediğim gibi fakat bakın tekrar diyorum tekrar diyorum bu yaşta zaten az buz anlamış olman lazım insanların çoğunun boş konuştuğunu mesela sen derdini anlatınca iyice anladım derdin ego kasmak değil fakat objektif bir gözle dışarıdan bir kendin de bak ego kasıyor gibi gözüküyor bu ön yargı kabul fakat bazı şeylere de ön yargısız yaklaşmak zor oluyor hele başlık ben başarısız mıyım? olunca. Yine söyleyeyim bana da diyenler oluyor çevremde işte yaptığın boş iş git çalış yok işte memur ol gibi gibi, fakat ne önemi var hepsi boş düşünce bu dünyada herkes kendinin celladı olmalı.

mesela yazdığın şu şey insana ön yargı yaptırıyor normal bir insanı dövebilirim başarısız olmak ile insan dövmenin pek alakası yok gibi.
Yani o dövme konusunu belirttim ama neyse.
Teşekkürler, saygı duymaktan başka bir şey gelmez elimden.
Bu arada çok haklısınız, yanlış anladım biraz ama olsun teşekkürler.

Dostlarım lütfen ego için yazdığımı düşünmeyin burada benden iyilerde vardır illaha.
Cidden ben 2 yazılım dili biliyorum ve BİR TEKNOLOJİ FORUMUNDA BENİM YAŞIM KADAR YAZILIM DİLİ BİLEN MÜHENDİS VE AKILLI HIRSLI İNSANLAR VAR. Yani sanki ego yapıyor demeniz saçma gibi,giderim ekşi sözlükte vs yaparım ego mu.
Ama ben sizden samimi bir şekilde duygularıma nasıl hakim olacağımı ve dürüst bir şekilde yorumlarınız için buraya konu açtım.
Samimi şekilde yardımcı olanlara teşekkür ederim.
önce yazılım dili diye bir şey olmadıgını ve programlama dili oldugunu ogren . bu konuyu da uzatmanın alemi yok buraya seni övmemiz için mi konu açtın anlayamadım? yazılım dili biliyorum dedigin ekrana merhaba dünya vs yazdırmaksa bu bilmek degil biliyor olman için yıllarını harcaman lazım.

Bunların hepsini yapmışsında bir adamın sözünde yıkıldın ileride işe girdiğinde patronun/amirin sana bu işi yapamadın diyince istifamı ediceksin kendinimi asıcaksın bunlar çok karşına çıkar.

Bunların hepsini yapmışsında bir adamın sözünde yıkıldın ileride işe girdiğinde patronun/amirin sana bu işi yapamadın diyince istifamı ediceksin kendinimi asıcaksın bunlar çok karşına çıkar.
Hmm doğru ama patronumun üslup ile onunki aynı değil,yada söylediği amaç.

Biri dedi moralim çok bozuldu.
Neymiş tek Başarısı üniversitedir diye.
Şuan dersden vs. Soğdum.

İki ayrı sporda 2 madalya.
Satrançta 2. Lik madalyam var(gsb turnuvası)
Futbol okul takımı madalyası var.(sağ bektim)
2 tane yazılım dili biliyorum.(C# , python)
İlçemin en iyi 2. Lisesine gidiyorum teog puanı 460.
Okuldaki en iyi matematik bende millet permütasyon çalışırken(10 sınıf ilk konu )
Ben 2. Dereceden denklemleri bitirmiştim(sondan bir önceki konu)(hocan ile kapışır haldeydim 96 düştü karneye çünkü okuma hatası yaptım,birde hocamız hatalarımızı göstermedi belki kıskançlıktan not kırmış olabilir)
Yılda okuma alışkanlığı olmaması rağmen 50 ye yakın kitap okuyorum (evet bu önemli bir şey değil ama bana bunu diyen kişi bunu bile yapamıyor)
İq seviyem -parlak -yüksek zeka (dehanın 2 altı, deha ve çok yüksek zekadan sonra gelen)
Ortalama bir İngilizcem var,hiç çalışmadan rahat 70 vs. Alabiliyorum, ingilizce yazıları anlayabiliyorum (Wikipedia gibi vs.)
Dünya haritasının %50'sini biliyorum (tanındık ülkeler,amerika, Brezilya,italya vs.)
Tarih bilgim çok iyidir, yurtdışına çıkan ,sanat önem veren padişahlar,o zaman kurulan ilk gazete vs. Yani sanki o an yaşamış gibiyim.
Zihin sarayı, fonetik alfabe vs. Şeyleri çok iyi biliyorum ve uygulayabiliyorum.
9.sınıf yazında tyt matematik bitiren biriyim.
Günde 4 saat uyku ile aynı Elon Musk azmi ve hırsına sahibim.
Asla pes etmeyen dediğini başaran biriyim.
Giriş seviye Fransızca biliyorum ama bıraktım geride başlıyacağım (bunu saymayın)
Fizik, Almanca,kimya gibi derslerim sınıfa göre çok fazla iyi fizik 85, Almanca 97.
Peygamber Tarihini din hocalarından daha iyi biliyorum.
Telefon ve Bilgisayar donanımından orta derece anlıyorum, zamanında jarvis bile yapmaya giriştim ama vazgeçtim, bilgisayarımda ses dosyalarında hata oldu,birde ders çalışmak için devam etmedim btk akademi ile devam edeceğim.
Zamanında kick boks ve karete ile uğraştım
Normal bir insanı dövebilecek tekniğe sahibim.

Baya delirdim beyler bunların 10/1 ni yapmamış bir insan benim hakkımda nasıl böyle yorum yapıyor.
Ladjskskkdkdmsksms
Dütüt dütttt
Dütttt lütfen dürüst yorum yapar mısınız ?
Vallaha ondan duyacağıma sizde. Duyuğum başarısız biri olduğumu ama tabi bunların 10/1 ni yaptıysanız.
Ya gidecem mahkemeye vereceğim yada gidip döveceğim böyle boş gereksiz,ön yargılı bilip bilmeden benim hakkımda yorum yapılmasına çok deli oluyorum.

Çok fazla kızgınım :mad:
helal güzel başarıların var ama bi sorum var ıq seviyeni nasıl ölçtün

Hmm doğru ama patronumun üslup ile onunki aynı değil,yada söylediği amaç.
yeni farkettim mayısta açmışsın konuyu

Geri