Bizim burda bime cuma günleri yeni şeyler geliyorBabamla konuşsammı acaba izin alırmı bu arada yine baktım çarşambaymış
yine iyi ya çok dert etmezBana da Rival 3 lazım eski geçiştirmelik aldığım donuyo, 2 kere tıklıyo.
lol oynayamıyorum mesela gta 5 te silah tutamıyorumBana da Rival 3 lazım eski geçiştirmelik aldığım donuyo, 2 kere tıklıyo.
ben sinirlenince masanın yanındaki telefonu fırlatıyorum iphone 6 ekranı kırıldı ama hala çalışıyorbi ben mi sinirlenince ekipmanlarıma saldırmıyorum
arkadaş benimde 5 yıllık telefonum var bi tek 5. kattan atmadığım kaldı hep düşürüyorum hep şap diye vurduruyorum bir şey olmuyor telefonaben sinirlenince masanın yanındaki telefonu fırlatıyorum iphone 6 ekranı kırıldı ama hala çalışıyor
fırlatınca olmuyordu yüz üstü ekran koruması olduğu halde patladı ekran 2. el anakartı bozuk iphone alıp ekran e kasasıın değişicemarkadaş benimde 5 yıllık telefonum var bi tek 5. kattan atmadığım kaldı hep düşürüyorum hep şap diye vurduruyorum bir şey olmuyor telefona
manyakben sinirlenince masanın yanındaki telefonu fırlatıyorum iphone 6 ekranı kırıldı ama hala çalışıyor
senin suçun knk malesefEvet doğru duydunuz ben bu haftanın bahtsızım Mouse bozuldu (rampage smx r50 howl) Everest SM-G72 buldum idarelik mouse tu geçen gün server lagı yüzünden tilt olup mouse a saldırdım sağ taraftaki katı şey kırıldı kablosuz mouse buldum pil lazım ama 1 tane buldum diğeri yok kablosuz mouse unda pil yerindeki demir şey yamulmuştu kısacası yeni mouse içinde 8 gün beklemem gerekiyor rival 3 alıcağım sadece duygularımı sinirimi boşaltmak için açtım
kardeşinin halinde anlıyorummmBen oyun oynarken ekipmanlara zarar gelmesin diye yanıma kardeşimi alıyorum.
Sinirlenince iyi dövülüyor