Scam siteye mi girdin ? hangi site bu
Parayı buldun şimdi unutursun bizi .d
eğer değilse git yurtdışında yaşa hisse al parayla yatırım yap kalanıyla vs arabadır bilgisayardır alırsın mis gibi hayat kurulurScam siteye mi girdin ? hangi site bu
Bana reklamı çıkmıştı temp maille giriş yaptım kodu girdikten sonra yüklü miktar bir para verdi çekmeyi çalışınca para istiyordu benden.Parayı buldun şimdi unutursun bizi .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer değilse git yurtdışında yaşa hisse al parayla yatırım yap kalanıyla vs arabadır bilgisayardır alırsın mis gibi hayat kurulur
reis böyle şeyler yapmadım ben ama bir lavuk ben steamde oyun oynarken hesabı çaldı japonca yaptı ismimi japonca yapıyo profile +18 içerikler koyuyor ismimi p0rn lover falan koyuyor ülkeyi japonya yapıp ppye sırbistan bayrağı koyuyor serbia user yapıyor lavuk sinir etti telefonda tamirde guard onda olduğu için yapamadım bir şey sonra sim kart evde olduğunu hatırladım kardeşimin telefonda taktım kurtardım hesabı nerden gelmiş olabilir bu hesap arkadaşda var ama o böyle troll yapmıyor banaTüm hesaplarinin sifresini degistirmeni öneririm kral, arkadasim da bu sekilde patlatti tum hesaplarini
kardeş parayı verecek misin alacak mısın deseydinBana reklamı çıkmıştı temp maille giriş yaptım kodu girdikten sonra yüklü miktar bir para verdi çekmeyi çalışınca para istiyordu benden.
Kanka nasıl konuşayım adama canli desteği bile yok sitenin para cukkalamak için iştereis böyle şeyler yapmadım ben ama bir lavuk ben steamde oyun oynarken hesabı çaldı japonca yaptı ismimi japonca yapıyo profile +18 içerikler koyuyor ismimi p0rn lover falan koyuyor ülkeyi japonya yapıp ppye sırbistan bayrağı koyuyor serbia user yapıyor lavuk sinir etti telefonda tamirde guard onda olduğu için yapamadım bir şey sonra sim kart evde olduğunu hatırladım kardeşimin telefonda taktım kurtardım hesabı nerden gelmiş olabilir bu hesap arkadaşda var ama o böyle troll yapmıyor bana
kardeş parayı verecek misin alacak mısın deseydin
vereceksen niye alıyorsun alacaksan niye veriyorsun