Neler Yeni

Yardım Ben bu parayı nasıl çekiceğim

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
EmreE
1000032285.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilen varmı

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Parayı buldun şimdi unutursun bizi .d

eğer değilse git yurtdışında yaşa hisse al parayla yatırım yap kalanıyla vs arabadır bilgisayardır alırsın mis gibi hayat kurulur
Bana reklamı çıkmıştı temp maille giriş yaptım kodu girdikten sonra yüklü miktar bir para verdi çekmeyi çalışınca para istiyordu benden.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Tüm hesaplarinin sifresini degistirmeni öneririm kral, arkadasim da bu sekilde patlatti tum hesaplarini
reis böyle şeyler yapmadım ben ama bir lavuk ben steamde oyun oynarken hesabı çaldı japonca yaptı ismimi japonca yapıyo profile +18 içerikler koyuyor ismimi p0rn lover falan koyuyor ülkeyi japonya yapıp ppye sırbistan bayrağı koyuyor serbia user yapıyor lavuk sinir etti telefonda tamirde guard onda olduğu için yapamadım bir şey sonra sim kart evde olduğunu hatırladım kardeşimin telefonda taktım kurtardım hesabı nerden gelmiş olabilir bu hesap arkadaşda var ama o böyle troll yapmıyor bana

Bana reklamı çıkmıştı temp maille giriş yaptım kodu girdikten sonra yüklü miktar bir para verdi çekmeyi çalışınca para istiyordu benden.
kardeş parayı verecek misin alacak mısın deseydin

vereceksen niye alıyorsun alacaksan niye veriyorsun

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
reis böyle şeyler yapmadım ben ama bir lavuk ben steamde oyun oynarken hesabı çaldı japonca yaptı ismimi japonca yapıyo profile +18 içerikler koyuyor ismimi p0rn lover falan koyuyor ülkeyi japonya yapıp ppye sırbistan bayrağı koyuyor serbia user yapıyor lavuk sinir etti telefonda tamirde guard onda olduğu için yapamadım bir şey sonra sim kart evde olduğunu hatırladım kardeşimin telefonda taktım kurtardım hesabı nerden gelmiş olabilir bu hesap arkadaşda var ama o böyle troll yapmıyor bana

kardeş parayı verecek misin alacak mısın deseydin

vereceksen niye alıyorsun alacaksan niye veriyorsun
Kanka nasıl konuşayım adama canli desteği bile yok sitenin 😃 para cukkalamak için işte

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Can Öngel
uçuyorsun melih bak bak

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru