Neler Yeni

Ben depresyondamıyım

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Son 2 yıldır psikolojik olarak iyi değilim, 2021 yılının sonlarına doğru iyi insanlar girdi hayatıma biraz toparlandım ama sonra bir kaç kişi hayatımdan çıkmak zorunda kaldı iş değişikliği şehir değişikliği gibi gibi nedenlerle daha sonra toparlanmaya çalışan ben hepten herşeyi boşverdim okuldan çıktım, işten çıktım sporu, düzenli beslenmeyi bıraktım alkollü çoğaltım bir çok iyi şeyi saldım son 6 aydır da
Halsizlik
Baş ağrısı
Baş da ağırlık
Kas ağrısı
Vücut da ağırlık
Göğüs ağrısı
2 ay süren bağırsak bozukluğu
Mide ağrısı
Uyku bozukluğu
Yeme bozukluğu
Aniden sinirlenme
Aşırı sinirlilik (Bu yüzden bir çok kesici aleti ulaşamayacağım bir yere koydum bir çok şeyi çöpe attım)
Takıntı hali
Tamamen arabesk şarkılar
Evden çıkmıyorum
Hiçbir şey yapasım gelmiyor
Sürekli eskiyi düşünüyorum
Hiç kimseyle görüşmüyorum artık
Sürekli mutsuzum
Sürekli negatif düşünüyorum
Hedeflerim kayboldu
Boş bir hayat yaşıyormuş gibi hissediyorum
Kendimi çıkmazda gibi hissediyorum
Kendimi suçlu hissediyorum
Kendimi beceriksiz hissediyorum
Kendimi fazlalık hissediyorum
Kendimi israf hissediyorum
Kendimi zarar ziyan hissediyorum
Kendimden nefret ediyorum (geçen vurdum aynayı kırıyordum sırf bu yüzden)
Saatlerce hayal kuruyorum şunu şunu yapsaydım da bu hale gelmeseydim diye.
Ve bunun gibi birçok şey, hayatta kötü dönemlerim oldu ama şuan kendimi sıkışmış gibi hissediyorum.

Şuan aklıma gelen artılarım
Kişisel bakımımdan, giyinişimden ödün vermedim dışarda görseniz her şeyi yolunda giden birisi zannedersiniz.
Sigaraya başlamadım

Depresyondamıyım ? bir kaç kişi psikolojik yardım alsan iyi olur dedi ben oralı olmadım iş bulsam düzelirim diye geçiştiriyorum varmı çıkıpta bana tavsiye verecek olan birisi

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Evet.

Ancak gerçekten bu problemlerin hepsini yaşıyorsanız normal doktora gitmenizde de fayda var. Hepsi olmasa da bir çoğu depresyonla alakalı. Sosyalleşebilir, Arkadaşlarınızla geçirdiğiniz vakitleri arttırabilir ya da son zamanlarda sürekli aklınıza taktığınız o şey ile yüzleşebilirsiniz ancak tam olarak psikoloji ilmine sahip olmadığımdan, bir profesyonelden de yardım alabilirsiniz. Psikoloğa her giden, deli değildir.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet.

Ancak gerçekten bu problemlerin hepsini yaşıyorsanız normal doktora gitmenizde de fayda var. Hepsi olmasa da bir çoğu depresyonla alakalı. Sosyalleşebilir, Arkadaşlarınızla geçirdiğiniz vakitleri arttırabilir ya da son zamanlarda sürekli aklınıza taktığınız o şey ile yüzleşebilirsiniz ancak tam olarak psikoloji ilmine sahip olmadığımdan, bir profesyonelden de yardım alabilirsiniz. Psikoloğa her giden, deli değildir.
Normal doktora gittim bir çok bölüme hiçbir şeyim çıkmadı. Göğüs ağrımda doktor kalbinde bir şey yok dedikten sonra giti gibi bir şey oldu.

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Psikoloğa gidebilirsin, ancak ucuzlarını seçicem diye de merdiven altı bir yere gitme. Psikolojik sağlık çoğu zaman bedensel sağlıktan daha önemsiz görülüyor ülkemizde. O yanlışa düşüp sonra, hiçbir fayda görmeyince ''boşa para verdim...'' diye düşünüp daha kötü olma.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ortalama türk genci çoğu sıkıntının temelinde ekonomik sıkıntılar yatıyor

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Son 2 yıldır psikolojik olarak iyi değilim, 2021 yılının sonlarına doğru iyi insanlar girdi hayatıma biraz toparlandım ama sonra bir kaç kişi hayatımdan çıkmak zorunda kaldı iş değişikliği şehir değişikliği gibi gibi nedenlerle daha sonra toparlanmaya çalışan ben hepten herşeyi boşverdim okuldan çıktım, işten çıktım sporu, düzenli beslenmeyi bıraktım alkollü çoğaltım bir çok iyi şeyi saldım son 6 aydır da
Halsizlik
Baş ağrısı
Baş da ağırlık
Kas ağrısı
Vücut da ağırlık
Göğüs ağrısı
Mide ağrısı
Uyku bozukluğu
Yeme bozukluğu
Aniden sinirlenme
Aşırı sinirlilik (Bu yüzden bir çok kesici aleti ulaşamayacağım bir yere koydum bir çok şeyi çöpe attım)
Takıntı hali
Tamamen arabesk şarkılar
Evden çıkmıyorum
Sürekli mutsuzum
Hedeflerim kayboldu
Ve bunun gibi birçok şey, hayatta kötü dönemlerim oldu ama şuan kendimi sıkışmış gibi hissediyorum.

Kişisel bakımımdan, giyinişimden ödün vermedim dışarda görseniz her şeyi yolunda giden birisi zannedersiniz.
Sigaraya başlamadım

Depresyondamıyım ? bir kaç kişi psikolojik yardım alsan iyi olur dedi ben oralı olmadım iş bulsam düzelirim diye geçiştiriyorum varmı çıkıpta bana tavsiye verecek olan birisi
Psikologa degilde hayatina yeni birilerini almalisin evet psikolojin bozuk.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Hocam yardımcı olamam belki ama konuşabiliriz ben de yaklaşık 2 yıldır bu durumdayım anlatmak istesem bile anlatamıyorum artık yoruldum. Halinizi anlıyorum dertleşmek isterseniz discordunuzu yazabilirsiniz :/

DaffyGraphic

80+ Silver
Halsizlik
Baş ağrısı
Baş da ağırlık
Kas ağrısı
Vücut da ağırlık
Göğüs ağrısı
Mide ağrısı
Uyku bozukluğu
Yeme bozukluğu
Aniden sinirlenme
Takıntı hali
Tamamen arabesk şarkılar
Evden çıkmıyorum
Sürekli mutsuzum
Hedeflerim kayboldu

Sigaraya başlamadım

kusura bakmada ezik gibi geldin bana nedense cok azcik.
tavsiyeler verebilirim bikac tane.

tavsiyem spor yapmandir
birseylerle ilgilenmendir.

2mApoo

80+ Silver
Knk depresyona girmiş olabilirsin ama işleri galiba sen gittikçe daha da zorlaştırıyorsun.
Yazdıkların içinde dikkatimi çeken şeyler oldu mesela.

Tamamen arabesk şarkılar
Evden çıkmıyorum
alkollü çoğaltım bir çok iyi şeyi saldım son 6 aydır da

Bence bun yaptıkların her şeyi daha da zorlaştırıyor. En azında zorla bile olsa yada 10 dakika bile olsa bu yazdıklarıma dikkat.
En kötüsü ise hala yardım almıyorsun kimseden. Zamanla bunlardan kaçmak için maddeye bağlanman muhtemel
Mesaj otomatik birleştirildi:

kusura bakmada ezik gibi geldin bana nedense cok azcik.
tavsiyeler verebilirim bikac tane.

tavsiyem spor yapmandir
birseylerle ilgilenmendir.
nE?

DaffyGraphic

80+ Silver
Knk depresyona girmiş olabilirsin ama işleri galiba sen gittikçe daha da zorlaştırıyorsun.

Tamamen arabesk şarkılar
Evden çıkmıyorum

Bence bun yaptıkların her şeyi daha da zorlaştırıyor. En azında zorla bile olsa yada 10 dakika bile olsa bu yazdıklarıma dikkat.
En kötüsü ise hala yardım almıyorsun kimseden. Zamanla bunlardan kaçmak için maddeye bağlanman muhtemel

nE?
bilmiyorum, kendi fikrimi belirttim.
neye bu tepkiyi verdiginde bilmiyorum, sadece fikrim.

2mApoo

80+ Silver
bilmiyorum, kendi fikrimi belirttim.
neye bu tepkiyi verdiginde bilmiyorum, sadece fikrim.
Yo bişey demedim knk sana sadece ezik kelimesine takıldım. Hangi anlamda kullandın onu merak ettim

DaffyGraphic

80+ Silver

Tamamen arabesk şarkılar
Evden çıkmıyorum

nE?
sende demişsin mesela, kendi zorlaştırıyo kendi işlerini bence. o yüzden böyle dedim hemde.

Yo bişey demedim knk sana sadece ezik kelimesine takıldım. Hangi anlamda kullandın onu merak ettim
ya işte kendini düzeltmeye çalışmayan anlamında demek istedim. yoksa öyle hakaret anlamında değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,403
Üyeler
161,452
Son üye
facilito
Top Bottom