Neler Yeni

Ben doktorum Eşim Mimar bize uygun bir sistem toplamak istiyorum

DrBurak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak Sagmak
IMG_0299.png
Merhaba , Ben doktorum eşim mimar boş zamanlarımda fps tarzı oyunlar oynamayı seviyorum. Eşim ise işinde render almak için bilgisayarı kullanacak. Donanımların detaylarına çok hakim olmamakla beraber eş dost tavsiyesi ile böyle bir sistem toplamayı planlıyorum. Rica etsem sistem performansı ve birbiriyle uyumu açısından değerlendirebilir misiniz. Tavsiyelerinize açığım teşekkürler

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
ibrahim ahıskalı
aynı kasayı kullanıyorum o ekran kartı o kasaya giriceğini sanmıyorum küçük bir kasa çünkü ve ayrı ayrı toplaman daha iyi olabilir daha fazla çeşidin olur
ram ı kaç mhz ve cl oldunu göremiyoruz sistemin linkini atman mümkünmü acaba varsa incehesapta öyle bi özellik
ve işlemci soğutucusunu çok iyi seçmeniz lazım 420mm falan seçmeniz gerekir çok ısınan bir işlemci kendisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya bütçe belirtilirse daha iyisine varsa bakılabilir

Leaden_Viever

80+ Bronze
aynı kasayı kullanıyorum o ekran kartı o kasaya giriceğini sanmıyorum küçük bir kasa çünkü ve ayrı ayrı toplaman daha iyi olabilir daha fazla çeşidin olur
ram ı kaç mhz ve cl oldunu göremiyoruz sistemin linkini atman mümkünmü acaba varsa incehesapta öyle bi özellik
ve işlemci soğutucusunu çok iyi seçmeniz lazım 420mm falan seçmeniz gerekir çok ısınan bir işlemci kendisi

veya bütçe belirtilirse daha iyisine varsa bakılabilir
Hocam hazır sistem özelleştirip alın derim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,938
İsim
Hacı
Ben toplarım max bütçe nedir? Ne için kullanılacak?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Alıntıyı görüntüleMerhaba , Ben doktorum eşim mimar boş zamanlarımda fps tarzı oyunlar oynamayı seviyorum. Eşim ise işinde render almak için bilgisayarı kullanacak. Donanımların detaylarına çok hakim olmamakla beraber eş dost tavsiyesi ile böyle bir sistem toplamayı planlıyorum. Rica etsem sistem performansı ve birbiriyle uyumu açısından değerlendirebilir misiniz. Tavsiyelerinize açığım teşekkürler
@Kürşat Kütükçü

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
ibrahim ahıskalı
senin topladığından daha iyi bir sistem 70k civarı bir şey tutuyor elle toplamak o kadarda zor bir şey değil youtube de çok fazla video var bu konuda hem kendi topladığının verdiği tad bi başka oluyor :)
ilerde ram yükseltmesi yapabilirsiniz 64gb a
böyle bir bütçede pcie 3.0 m2 ye para vermeye gerek yok.
hem seçtiğin kasa küçük bir kasa 3 fanlı ekran kartı sığmaz ve öndeki fanları sökmeden işlemci soğutmasını takamazsın

Ben toplarım max bütçe nedir? Ne için kullanılacak?
benim attığım parçaları önerir misiniz? arkadaşa
bence gayet iyi parçalar

Son düzenleme:

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
senin topladığından daha iyi bir sistem 70k civarı bir şey tutuyor elle toplamak o kadarda zor bir şey değil youtube de çok fazla video var bu konuda hem kendi topladığının verdiği tad bi başka oluyor :)
hem seçtiğin kasa küçük bir kasa 3 fanlı ekran kartı sığmaz ve öndeki fanları sökmeden işlemci soğutmasını takamazsın

bence gayet iyi parçalar
Kürşat abi baya tecrübeli onu bekleyelim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,938
İsim
Hacı

bence gayet iyi parçalar
Fena değil de daha iyisi toplanır.
Render vs de alınacaksa 3090 da tercih edilebilir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şuan işteyim akşam hatırlatın 9 gibi araştırma yapayim rander oyun edit vs için optimum bir sistem kurayım 70k ya özellikle rander sistemlerde her parçanın önemi vardır onlara çok dikkat etmek gerekir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,249
Üyeler
167,280
Son üye
thePsycho
Top Bottom