Neler Yeni

Ben Duygusuz Bir Ayı mıyım?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Benle aynisin sanırım hatta ben Hatay'da yasadım depremi ama yine her zamanki gibiyim soğuk buz gibi full kayıtsız düz vs. Tek hissteigim şey multeci nefreti. Ailedeki herkes bana tamamen bir geleceğe yatırım aracı olarak baktığından sanırım onları da umursamam.

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Deprem sonrasında yakınlarım öldü 50K ya yakın kişşi öldü, şehirler yerle bir oldu, sürüsüyle hayali olan insan sekteye uğradı. Ruhsuz dediğim ablam bile ağladı deprem dolayısıyla.

AMA BEN GRAM DUYGULANAMIYORUM

haberleri izlerken meraktan değil zevkine izliyorum, ölenlere "hmm geçmiş olsun" diyip geçiyorum. Kısaca çok önemsemiyorum. Ben ruhsuz bir ayı mıyım? Yoksa moralimi bozmaktan kaçınmaya filan mı çalışıyorum sadece.
evet duygusuz bi ayısın.

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
Deprem sonrasında yakınlarım öldü 50K ya yakın kişşi öldü, şehirler yerle bir oldu, sürüsüyle hayali olan insan sekteye uğradı. Ruhsuz dediğim ablam bile ağladı deprem dolayısıyla.

haberleri izlerken meraktan değil zevkine izliyorum, ölenlere "hmm geçmiş olsun" diyip geçiyorum. Kısaca çok önemsemiyorum. Ben ruhsuz bir ayı mıyım? Yoksa moralimi bozmaktan kaçınmaya filan mı çalışıyorum sadece.
Kanka bendede artık aynı durum var o kadar çok şeyw ağladımki ağlancak şeylere ağlayam8yorum

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yüksek ihtimal duygularını çok ciddi şekilde bastırmışsın. Tedavi görmeni ayrıca aleksitimi hastalığını araştırmanı öneririm.

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Eren Pestil
charm neden hep yayın açıp ağlıyorki en sağlıklısı bir süre başka işler ile uğraşıp kafa dağıtmak değilmi hadi desenizki oyun oynuyor kafası dağılıyor onuda yapmıyor bilmiyorum bence charmın psikolojisi şu anda aşırı bozuk
Adamın kimsesi kalmadı ne yapıcak gibi yayın açmayıp yayın açıp kafa dağıtıyor zaten

edit: Kimsesi kalmadı yanlış bi cümle oldu ailesinden yaşayanları var tabi ki pardon :9

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257

bende aynıyım olm insanlara söyleyince sövüyolar bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

eskiden en ufak şeyde gözüm dolardı hiç ağlayamıyorum bile artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,906
Üyeler
168,053
Son üye
djelle