Neler Yeni

Ben Lgs den sonra Kuran kursuna başlıcam eğer kuranı öğrenirsem ailem pc veya ps4 alıcaklar hangisi istersem alıcaklar sizce hangisini seçmeliyim

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg

jouly

80+ Bronze

ADAEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Adem
tab
sizce hangisini seçmeliyim
tabikide pc ama bütçe varsa yoksa eğer ps4

boş yapanlar olmuş yorumlarda ailesi çocuğa ödül hediye gibi bir şey koymuş isteği artsın diye sizene arkadaş dini kullanıyor falan deyipte saçmalamayın çoğu aile yapar bunu din olmak zorunda değil başka başarılardada ödül koyarlar benim ailemde öyle yapıyordu mesela

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
tab

tabikide PC ama bütçe varsa yoksa eğer ps4

boş yapanlar olmuş yorumlarda ailesi çocuğa ödül hediye gibi bir şey koymuş isteği artsın diye sizene arkadaş dini kullanıyor falan deyipte saçmalamayın çoğu aile yapar bunu din olmak zorunda değil başka başarılardada ödül koyarlar benim ailemde öyle yapıyordu mesela
bende pc ye karar verdim
Bu arada yazdıklarında haklısın

RmzDayi

80+ Silver
ailenin yöntemini beğenmedim ama pc seçmelisin

HexaTech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Özbek
Konsol pişmanlıktır. Ma* gibi aldım, arkadaşlarım discorddan oyun girerken ben onları izledim. Şimdi bilgisayara döneceğim sistem bulup.
Bende almayı düşünüyorum PC ye mi dönsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

ps4 bütün stoklarını bitirdiler aldılar direk şuan karaborsadan 7-8 k ya satıyolar ve her oyunu 400 TL eminmisin onun yerine 5 k ya 1660super diz istediğin oyunu indir hem arkadaşların online oyuna girince sen ps4 den giremezsin
Ağa nasıl 7k 3bin TL slim versiyonu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,291
Üyeler
163,636
Son üye
lFYNhl
Top Bottom