Neler Yeni

ben lise ikiye gidiyorum tavsıyelerınız nelerdır

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Lıse 2 ye gıdıyorum aklım basıma bıraz geç geldı sanırım ama olsun :) ben Ege Üniversitesi - Psikolojı bolumunu kazanmak ıstıyorum cunku neden bılıyor musunuz benım bır abım var o fırıncı gunde 17 - 18 saat calısıyor boyle bır ınsanı dusundugun zaman okul okumak ve daha sonrasında meslegını elıne almak dha kolay :) neler yapmamı onerırsınız ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Lıse 2 ye gıdıyorum aklım basıma bıraz geç geldı sanırım ama olsun :) ben Ege Üniversitesi - Psikolojı bolumunu kazanmak ıstıyorum cunku neden bılıyor musunuz benım bır abım var o fırıncı gunde 17 - 18 saat calısıyor boyle bır ınsanı dusundugun zaman okul okumak ve daha sonrasında meslegını elıne almak dha kolay :) neler yapmamı onerırsınız ?
Lise 2 desin geç sayılmaz günlük ders tekrarlarını yap ve geçmiş sınavların TYT lerini çöz

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,599
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
imzanızda neden kazık yedim yazıyo merak ettim
planlı ve güzel bi şekilde çalışırsan kazanabilirsin hala hiç bir şey için geç değil

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imzanızda neden kazık yedim yazıyo merak ettim
planlı ve güzel bi şekilde çalışırsan kazanabilirsin hala hiç bir şey için geç değil
Hem boyle calısırsam sınavların ertlenmesını ıstemem :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lise 2 desin geç sayılmaz günlük ders tekrarlarını yap ve geçmiş sınavların TYT lerini çöz
benım yaptıklarımı soyeleyeyım duzenlı olarak her gun paragraf cozuyorum + kıtap okuyorum + derslerıme sım sıkı sarılıp anlamadıgım her noktada hocamı durduruyorum bu surecte oyunu tamamen hayatımdan kesmelı mıyım pp den de anlaşılacagı uzere ben ets2 manyagıyım :D

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hem boyle calısırsam sınavların ertlenmesını ıstemem :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

benım yaptıklarımı soyeleyeyım duzenlı olarak her gun paragraf cozuyorum + kıtap okuyorum + derslerıme sım sıkı sarılıp anlamadıgım her noktada hocamı durduruyorum bu surecte oyunu tamamen hayatımdan kesmelı mıyım pp den de anlaşılacagı uzere ben ets2 manyagıyım :D
Lise 2 de tamamen kesmene gerek yok son sene oynamazsın yeterli her gün gününün yarısını harcamıyorsan sorun yok.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Lise 2 de tamamen kesmene gerek yok son sene oynamazsın yeterli her gün gününün yarısını harcamıyorsan sorun yok.
bır sey soracagım okul ıkıncısı olmam obp mı nasıl etkıler gecen yıl dokuzuncu sınıfta okul ıkıncısıydım 85 ortalama ıle bırıncı 87 ortalama ıle 1. oldu

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
Okumak istiyo olabilirsin orasına karışamam kendi hayatımı anlatayım okumayı sevmedim daha doğrusu türkiyede okumayı sevmedim baba mesleği olan esnaflığı seçtim şuan 1 tane fabrika 2 dükkan 6 tane araba 1 villa sahibiyim ne kadar para olduğunu anlarsın artık esnaflıkta ticarette ha sen dersin ki ben rahatlık adamıyım öyle eşşek gibi çalışmaya gelemem ozaman oku tabii ki ama şunuda unutma kendi işin gibisi yok başkasının emri altında çalışmaktan daha güzel bisey kendi işinin olması ben şuan canım sıkılsa veya bisey olsa istediğim zaman dükkanımı kapatıp giderim rahatlıkla ama bak esnafta olsan okuyacaksın bilgili adamın hali başkadır okumak güzel şeydir

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
bır sey soracagım okul ıkıncısı olmam obp mı nasıl etkıler gecen yıl dokuzuncu sınıfta okul ıkıncısıydım 85 ortalama ıle bırıncı 87 ortalama ıle 1. oldu
Okulda birinci ikinci olman üniversite sınavı için doğrudan etkili değil ama yüksek okul başarı puanın sınav puanına dahil olduğu için önemli bu yüzden özel liseye gidip başarı puanlarını 90 95 yapanlar oluyor

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Okulda birinci ikinci olman üniversite sınavı için doğrudan etkili değil ama yüksek okul başarı puanın sınav puanına dahil olduğu için önemli bu yüzden özel liseye gidip başarı puanlarını 90 95 yapanlar oluyor
ama bunlar hıle hurda

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
haro

Öncelikle profil fotonu degiş. :ROFLMAO:

51283.jpg

Sana tavsiyem asla tek bir ata oynama: Ders çalışmanın yanında, vücut geliştirme, güreş, aikido, karate vb branşlara'da yazıl.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Wedi
Top Bottom