Gigabyte ve wd Green 240 gb Sata ssd ler şuanda en ucuzu. Adaya su 630 da var ama önermiyorum. Hız ise gigabyte güven ise wd.ssd benim 240 gb yeterli olacaktır fakat şu sıralar en uyduruk ram ve ssdlerin fiyatı çok arttı.Bana iyi ama ucuz bi ssd için yardım gerekiyor
Bütçe ?ssd benim 240 gb yeterli olacaktır fakat şu sıralar en uyduruk ram ve ssdlerin fiyatı çok arttı.Bana iyi ama ucuz bi ssd için yardım gerekiyor
Bütçen belli değilse Hyperx fury, apacer panther, wd blue,wd green ürünlerine bakabilirsin sorunsuz ssdler .Bütçe ?
WD Green önermem. Bazı özelliklerden mahrum kaldığı için her 3-4 ayda bir format atılması gerekiyor.Gigabyte ve wd Green 240 gb Sata ssd ler şuanda en ucuzu. Adaya su 630 da var ama önermiyorum. Hız ise gigabyte güven ise wd.
Gigabyte ve wd Green 240 gb Sata ssd ler şuanda en ucuzu. Adaya su 630 da var ama önermiyorum. Hız ise gigabyte güven ise wd.
m.n11.com
m.n11.com
Zaten fiyatı uçmuş hocam şuan bende önermiyorum.WD Green önermem. Bazı özelliklerden mahrum kaldığı için her 3-4 ayda bir format atılması gerekiyor.