Ben Türk müyüm, değil miyim?

3.George

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
396
Ben Rizeliyim. Bu konu kafamı kurcalar durur. Bazı kişiler Rize'ye hiç türk gönderilmediğinden bahseder. Türk olma ihtimalim çok mu düşük. Büyükbabam ve onun annesi babası ve gelen tüm önceki nesiller çoğunlukla mavi sonra da yeşil gözlüydüler. Hiç kahve göz olmamış fakat büyükbabam kahverengi gözlüyle evlenince bu saltanat sonra ermiş. Bir de bizde tabutla gömüyorlarmış önceden hatta devam da ediyor.

1652796025412.png

1652796034777.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
Ben Rizeliyim. Bu konu kafamı kurcalar durur. Bazı kişiler Rize'ye hiç türk gönderilmediğinden bahseder. Türk olma ihtimalim çok mu düşük. Büyükbabam ve onun annesi babası ve gelen tüm önceki nesiller çoğunlukla mavi sonra da yeşil gözlüydüler. Hiç kahve göz olmamış fakat büyükbabam kahverengi gözlüyle evlenince bu saltanat sonra ermiş. Bir de bizde tabutla gömüyorlarmış önceden hatta devam da ediyor.
Biz nereden bilelim? Soy ağacına bak.

Hepimizin ataları dünyanın farklı yerlerinden gelen insanlardı. Yüzyıllardır farklı soydan insanların evlenmesi sonucu da çok farklı etnik kökenler oluştu. Önemli olan senin DNA'n değil, senin hangi milleti benimsediğin.

Biz nereden bilelim? Soy ağacına bak.
Baktım. En eski 1850 civarlarında o da aynı köy aynı şehir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepimizin ataları dünyanın farklı yerlerinden gelen insanlardı. Yüzyıllardır farklı soydan insanların evlenmesi sonucu da çok farklı etnik kökenler oluştu. Önemli olan senin DNA'n değil, senin hangi milleti benimsediğin.
Ya merak ediyorum. Rize'ye Türk falan gönderilmiş mi, bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fark eder mi ki
Rize de epey etnik köken var ona göre bu etnik kökenlerin dilini öğreneceğim.

‘’Ne mutlu türküm diyene’’ demiş Atamız.
Kendini ne alarak adlandırmak istersen o olursun.

hangi ülkenin kimliği varsa o ülkenin vatandaşısın :D bana göre

Geri