Neler Yeni

Öneri Ben Yaptım Siz Yapmayın.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
PichHasso
Arkadaşlar son zamanlarda çok sık artan web3 coin sistemi var arkadaş kurbanı gittim ama siz yapmayın diye uyarıyorum çünkü aşırı derecede çok fazla artmaya başladı bu durum. Binance veya trust wallet üzerinden BNB coin alıp size bi coinin market numarasını veriyorlar o coini alıyorsun pancakswap.finance diye bir yerde o coin liste kodunu yazınca karşınıza bi coin çıkıyor ve onu alınca da bir gün içinde 4x ile 10x arası artış sağlıyor bunların hepsi dolandırıcı ve sakın almayın markete listelenen coinin alışı oluyor ama satışı olmuyor ve gün sonunda market listesinden kaldırılıp fiyatı sıfırlanıyor. Ben bi arkadaş tavsiyesine kurban gittim :D neyse ki sadece 100 dolar tek attım bu arada böyle anlatırken sizler işte diyebilirsiniz nasıl anlamadın diye falan coini binance uygulaması üzerinden alıyorsun o yüzden göze çok güvenilir geliyor herkesin aklında bulunsun son bir kaç haftadır aşırı derecede sık sık karşıma çıkıyor aldanmayın kanmayın dostlar.

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
ömer faruk
honey pot deniyo buna yıllardır devam eden bi sistem

Son düzenleme:

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,370
İsim
Donald
arkadaşın enayi mi buna inanmış?

forzabagimlisi

80+ Bronze
Bedava peynir fare kapanında olur, kripto al sat yapmak için deneyimli olmak gerekli. Önce küçük paralar veya demo hesap ile başlayıp nasıl olduğunu öğrenmeden böyle keriz gibi kanka şuraya para atıyomuşuz zengin oluyoz diyip girenler çakılır

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
PichHasso
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşın enayi mi buna inanmış?
yazılanı bir daha oku
Bedava peynir fare kapanında olur, kripto al sat yapmak için deneyimli olmak gerekli. Önce küçük paralar veya demo hesap ile başlayıp nasıl olduğunu öğrenmeden böyle keriz gibi kanka şuraya para atıyomuşuz zengin oluyoz diyip girenler çakılır
aslında buraya gir zengin oluruz kafası ile değil bak şu kadar para atalım listelenince iyi bir değeri olur kafasıyla giriyordu yani bi anda 10x yapacak zengin olucaz mantığı ile değil

Top Bottom