Temizlemeye çalış olmuyorsa garantiye yollaçok sert basmam gerekiyor ve daha alalı biir ay oldu ne yapmalıyım
Normal basınca algılamıyor muhtemelenSert basınca ne oluyor?
çalışıyorSert basınca ne oluyor?
daha bir ay oldu ve yanında bile yemek yemedimöncelikle tuşları sök temizle daha sonra altta vidaları var onları sök çıkar iç kısmını temizle ben bu sorunu böyle çözmüştüm bir kaç kişide yine böyle çözmüştü
kanka bende de var bikaç güne kendiliğinden düzeliyorçalışıyor
Sert basmayınca çalışmıyor mu? Temizlemeyi dene.çalışıyor
yenisi filan mi yollucaklar bizim aile böyle konularda geri seni kandırırlar filan derlerTemizlemeye çalış olmuyorsa garantiye yolla
bugun temizlicem de hiç pis kullanmadımSert basmayınca çalışmıyor mu? Temizlemeyi dene.
şu an yaşıyor musun bu sorunukanka bende de var bikaç güne kendiliğinden düzeliyor
Gamepower tamir etmiyor yenisini vermelileryenisi filan mi yollucaklar bizim aile böyle konularda geri seni kandırırlar filan derler
Mesaj otomatik birleştirildi:
bugun temizlicem de hiç pis kullanmadım
Basıncı algılamıyor işte anlamadın mı bunuSert basınca ne oluyor?
fark etmez bende aynı sorunu yaşadım tozdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum kaç aydır sorunsuz kullanıyorum memnunum tabi ilk başta bende de bu sorunu yaşayınca canım sıkılmıştı ama dediğim gibi temizlemesini yapınca düzeldi denemekten zarar gelmez.çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha bir ay oldu ve yanında bile yemek yemedim