Başlığı sonradan düzeltti, böyle değildi. "gamepowee sabee rgb sert basınça oluyor yardım edin" gibi bir şey idi.Basıncı algılamıyor işte anlamadın mı bunu
Başlığı sonradan düzeltti, böyle değildi. "gamepowee sabee rgb sert basınça oluyor yardım edin" gibi bir şey idi.Basıncı algılamıyor işte anlamadın mı bunu
E yine anlaman lazımBaşlığı sonradan düzeltti, böyle değildi. "gamepowee sabee RGB sert basınça oluyor yardım edin" gibi bir şey idi.
Değil.E yine anlaman lazım
fark etmez bende aynı sorunu yaşadım tozdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum kaç aydır sorunsuz kullanıyorum memnunum tabi ilk başta bende de bu sorunu yaşayınca canım sıkılmıştı ama dediğim gibi temizlemesini yapınca düzeldi denemekten zarar gelmez.
sökmen gerekiyor iç kısmını temizlemen gerekiyor çünküvidaları sökmeme gerek var mı
kankam önce tuşları sök üst kısmını temizle güzelce daha sonra alttan vidaları sök klavyenin iç kısmını temizle hem iç hem dış temizlemiş olacaksın daha sonra tak kullan dene sorunun düzelmiş mi bizi bilgilendirirsinozaman kanka butün tuşalrı sökmem gerekiyor
tamam kanka teşekkür ederimkankam önce tuşları sök üst kısmını temizle güzelce daha sonra alttan vidaları sök klavyenin iç kısmını temizle hem iç hem dış temizlemiş olacaksın daha sonra tak kullan dene sorunun düzelmiş mi bizi bilgilendirirsin
dün yaşadım şuanda düzgün çalışıyor bu arada dikkat et "d"tuşu da gidebilir her anyenisi filan mi yollucaklar bizim aile böyle konularda geri seni kandırırlar filan derler
Mesaj otomatik birleştirildi:
bugun temizlicem de hiç pis kullanmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu an yaşıyor musun bu sorunu