Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
bu parçalarla bi laptop var ne önerirsiniz oyun olarak saracak herhangi bir tane önerebilirsiniz tür farketmez
şöşöyle bi
kanka eski yeni bir şey demedim zaten ne oynayabilirim dedimAkıl sağlığınla oynayabilirsin. Baya eski oyunları oynarsın ancak. Güncel hiçbir oyunu oynayamazsın.
Dead Cellsbu parçalarla bi laptop var ne önerirsiniz oyun olarak saracak herhangi bir tane önerebilirsiniz tür farketmez
Alıntıyı görüntüleşöşöyle biAlıntıyı görüntüle
Sen sal onları forum bu ara baya bi doldu bunlardan.kanka eski yeni bir şey demedim zaten ne oynayabilirim dedim![]()
Lol tarzı oyunlar, cod serisi vs. düşük orta ayarlardakanka eski yeni bir şey demedim zaten ne oynayabilirim dedim![]()
30 Fps GTA 5 oynarsınız
savaş , yarış, hikayeliNe tür oyunlar seversin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen sal onları forum bu ara baya bi doldu bunlardan.
modern warfare 4 mesala mantıklı mı? düşük ayarlarda hallederiz gibiLol tarzı oyunlar, cod serisi vs. düşük orta ayarlarda
Cod MW serisinin hepsini oynarsın düşük ayarlara da gerek kalmaz, Need for speed serisi yarış olarak, Forza Horizon 4 denenebilir, onun dışında Spec Ops The Linesavaş , yarış, hikayeli
modern warfare 4 mesala mantıklı mı? düşük ayarlarda hallederiz gibi
evet aslında modern warfare serisinden bahsediyordum. oynatırsavaş , yarış, hikayeli
modern warfare 4 mesala mantıklı mı? düşük ayarlarda hallederiz gibi
forza 4 denenmeli mi ya oynatsa var ya süper olur cod serisini bakacağımCod MW serisinin hepsini oynarsın düşük ayarlara da gerek kalmaz, Need for speed serisi yarış olarak, Forza Horizon 4 denenebilir, onun dışında Spec Ops The Line
gta 5 açar benimki açmıyobu parçalarla bi laptop var ne önerirsiniz oyun olarak saracak herhangi bir tane önerebilirsiniz tür farketmez
moonlighter bende bağımlılık yaptı katana zero celeste türlerinin en iyilerindenbu parçalarla bi laptop var ne önerirsiniz oyun olarak saracak herhangi bir tane önerebilirsiniz tür farketmez