Neler Yeni

bendeki laptop ile ne oynayabilirim

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Min. GT740 veya 650ti istiyor bak bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence açmaz çünkü bu videolarda lenovo modeli kullanıyorlar onda 16 GB ram var bende 8 GB ram var

bence açmaz çünkü bu videolarda lenovo modeli kullanıyorlar onda 16 GB ram var bende 8 GB ram var
ben cod serisini incelicem

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870

Shourd

80+ Gold
bi çok kişi falga geçmiş ama ben 6 ay önceye kadar ryzen 3 3200u vega 3 lübilgisayarla oynuyodum senin işlemcin benden güçlü ama apu grafik birimin benden güçlümü bilmiyorum muhtemelen güçlüdür ddr5 ramli çünkü neyse ben eski laptobum ile gta5 1080p low ayarlarda radeon boost ile 45-50 fps lerle oynuyodum seninki benimkinden güçlü gibi 60 fps oynarsın onlinede bide the forest oynuyodum oda 720pde en düşükte 35-40fps alıyodum rainbow six siege oynuyodum bide oda vulkan ile açıyodu fsr 1 i açıyodum 720p lowda 60fps alabiliyodum onun harici valorant lol düşükte 1080pde rahat 60fps oynar gibisin

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Berk
bu parçalarla bi laptop var ne önerirsiniz oyun olarak saracak herhangi bir tane önerebilirsiniz tür farketmez
Alıntıyı görüntüleşöşöyle biAlıntıyı görüntüle
dostum buradan edineceğin bilgiye güvenerek iş yapacağına. youtube işlemcini yazarak veya en güzeli laptop modelini yazarak oyun performanslarına bakmak çok mu zor? en azından gözünle görebileceğin örnek mevcut. 1-2 oyunun performansına baksan zaten sana diğer oyunlar için fikir de verir. gözümü kapatarak youtube da bir arama yaptığımda bu videoya ulaştım, sen daha iyi incelemeleri bulursun.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
dostum buradan edineceğin bilgiye güvenerek iş yapacağına. youtube işlemcini yazarak veya en güzeli laptop modelini yazarak oyun performanslarına bakmak çok mu zor? en azından gözünle görebileceğin örnek mevcut. 1-2 oyunun performansına baksan zaten sana diğer oyunlar için fikir de verir. gözümü kapatarak youtube da bir arama yaptığımda bu videoya ulaştım, sen daha iyi incelemeleri bulursun.

burdaki değerler bence gerçek değil azını test ediyorum bendekiyle aynı fps'i almıyor

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
Katana zero indir oyna kardeşim sarıyor

İşlemci içerisindeki dahili gpu 610m olduğu için çok iş yapmaz, 5500u işlemcili olsaydı en azından vega 7 alırdın. Vega 7 çok iyi bir dahili gpu.
Yani gerçekten akıl sağlığınla oynarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,634
Üyeler
164,032
Son üye
Samet-24
Top Bottom