Benden Aşk Tavsiyeleri ❤️

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
Merhaba! 👋 Belki biliyorsunuzdur. Kişisel bir blogum var. Oraya yazılar yazıyorum. Yeni yayınladığım yazıyı aşağıya bırakıyorum. 40 yıl düşünsem kendimin aşk tavsiyesi vereceği aklıma gelmezdi. :D

Bu arada gitmişken site nasıl, nasıl buldunuz yazarsanız sevinirim. Ama bundan önce yazı nasıl? Yazıyı nasıl buldunuz? 😊

Kızlarda işe yariyo mu abi

Merhaba! 👋 Belki biliyorsunuzdur. Kişisel bir blogum var. Oraya yazılar yazıyorum. Yeni yayınladığım yazıyı aşağıya bırakıyorum. 40 yıl düşünsem kendimin aşk tavsiyesi vereceği aklıma gelmezdi. :D

Bu arada gitmişken site nasıl, nasıl buldunuz yazarsanız sevinirim. Ama bundan önce yazı nasıl? Yazıyı nasıl buldunuz? 😊

Sagol abi sayende en yakin agama yuruyecegim gelismeleri paylasirim

Sagol abi sayende en yakin agama yuruyecegim gelismeleri paylasirim
Alper şu mesajı yazarken büyük bir özgüven, gurur ve alaycılıkla dolusun dimi? Benle boş yapma, kendi dünyanda ne öldürüyorsan öldür.

@Gri Caner hocam Aşk da cinselik olmak zorundamıdır sizce ?
Eğer aşkı besleyen yeteri kadar uyaran ve unsur varsa gereklilik yoktur. Fakat bu çok zor bir durumdur (bana göre). Aşk sürekli beslenilmesi, farklılıkların yaşanması, gelişmelerin yaşanması gereken bir duygudur. Cinsellik, oksitosin hormonunu arttırır ve bu da iyi hissettirir. Bu iyi hissetme sonucu kişiler arası bağlılık pekişir.

alaycılıkla dolusun dimi? Benle boş yapma
Baska konulardaki mesajlarima bakarsan klasik yazilarimdan oldugunu gorursun sana ozel degil bosa sevinme🥰🥰🥰
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alaya alma hor görme veya goygoy bırakalım kim neyi yaşamak istiyorsa yaşasın sana veya çevrene topluma zararı yoksa o kişiye kalmış seçtiği yaşadığı hayat
dostum burasi resmi bi daire degil vakit gecirilen bi forum kimse ciddi olmak zorunda degil kaldi ki konu disi bolumundeyiz goygoy makara yapmak icin izin mi alacagiz? 2 mesajdada kimseyi asagilama veya kucuk dusurme hor gormeye yonelik bir soylem yok

Baska konulardaki mesajlarima bakarsan klasik yazilarimdan oldugunu gorursun sana ozel degil bosa sevinme🥰🥰🥰
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum burasi resmi bi daire degil vakit gecirilen bi forum kimse ciddi olmak zorunda degil kaldi ki konu disi bolumundeyiz goygoy makara yapmak icin izin mi alacagiz? 2 mesajdada kimseyi asagilama veya kucuk dusurme hor gormeye yonelik bir soylem yok
doğruda birbirimizi kırmayalım ör veriyorum fikir ayrılığı olur başka bir şey onları karşılaştırma veya başka bir şey yapıyorsun veya yapma anlamında demiyorum genel olarak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri