Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
bilmiyorum sistem nasıl peki10400f de soğutucu çıkıyormuydu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sonra bir ip ban![]()
bilmiyorum sistem nasıl peki10400f de soğutucu çıkıyormuydu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sonra bir ip ban![]()
Kökü kazınmış bileHayır öyle kolay değil köküm bitmez benim
dostum bu konuya yönelteyim ozaman senibu arada arkadaşlar fiyat olarak 8000 düşünüyorum. Hani ekran kartına 5000 ₺ falan verirsem mümkün değil bu. Bana gayet yeterli olacak zaten.
He is speaking language of gods.Bu ne demek?
bende kasa var alma kısmında kasayı çıkartma yok.dostum bu konuya yönelteyim ozaman seni
@Sadeceogrenmekistiyorum bu adam işini biliyor
Her bütçeye uygun sistem tavsiyeleri (ÖNERİ )
https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3apu/ Ram i 16 GB Ssd yi iptal edip başka siteden apacer 240 GB ssd alınabilir (TOPLAM 3470 TL TUTUYOR) https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3tn-b/ Ekran kartını gtx 1650 süper Ssd yi iptal edip başka siteden apacer 240 GB ssd alınabilir (TOPLAM 4000 TL...donanimarsivi.com
sen bilirsin burda madem bizi dinlemiyorsun kafana göre takıl ozaman burda ne diye konu açıyorsun madem almaya kararlısın biz sana daha iyisini önüne koyuyoruz yok diyorsunbende kasa var kasa harici alınmıyor.
Ayrıca şöyle bir açıklama yapayım en iyisi o olacak. Ben şu andaki oyunları 1080p 75-85 FPS'de açacak bir sistem arıyorum. Zaten hala eski oyunları oynadığım için bugünün oyunlarına gelmem birkaç yılımı alacak. O süreçte arada bir bu yıllardan oyun da oynamak amacıyla topluyorum. 5 yıl sonrasına yönelik bir sistem toplama amacında değilim.
direk 500 gb ssd al bence 1 tb hdd+250 ssd yapıcaksan da oyunları hddye atma• INTEL Core i5 10400F 2.90GHz 12MB Önbellek 6 Çekirdek 1200 14nm İşlemci
• ASUS GEFORCE DUAL-RTX2060-O6G 6GB GDDR6 192bit 1755Mhz OC 1xDVI 2xHDMI 2xDP EKRAN KARTI
• Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3200MHz (PC4-25600) C16 Memory Kit
• MSI B460M-A PRO Intel B460 Soket 1200 DDR4 2933(OC) M.2 Anakart
• High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S)
• MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa [ALINDI]
• Samsung 250GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 2300MB)
Yanına 1TB HDD düşünüyorum film/dizi ve oyunlar için.
9000'e yaklaşıyor bunlar. Nasıl?
Rekt.O zaman hemen sağlıyorum.
9000 TL sistem çıkaran var, kasa aldım diyorum kasa alması zorunlu olan yer yollayan var. Sanki imkan var gibi konuşuyorsunuz. Elimde kasa olmasa dediğiniz olabilirdi. Ben illaha da bunları almaya şartlanmış değilim.sen bilirsin burda madem bizi dinlemiyorsun kafana göre takıl ozaman burda ne diye konu açıyorsun madem almaya kararlısın biz sana daha iyisini önüne koyuyoruz yok diyorsun
parça parça kasasız toplama imkanınız var ise yaparım9000 TL sistem çıkaran var, kasa aldım diyorum kasa alması zorunlu olan yer yollayan var. Sanki imkan var gibi konuşuyorsunuz. Elimde kasa olmasa dediğiniz olabilirdi. Ben illaha da bunları almaya şartlanmış değilim.