Neler Yeni

Yardım Benelli 125-S Alınır mı?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar ben kendime Cf aldım bu konuyu bir yakınım alacak Benelli tercih edecek lakin bunun sıkıntısı veya kronik durumu var mı yeni başladı tecrübe edinip satacak sizce nasıldır ben çok dedim Cf 150 alsın lakin korkuyor a1 aldı kafam rahat olsun diyor 97 bin lirası var bir kurul dahi artıramıyor önerir misiniz? Benelli 125-s?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar yardımcı olursanız iyi olur bugün yarın alacaklar.

Son düzenleme:

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Caner
şahsen üzerine binip tecrübe etmedim ama arkadaşımda vardı ve kaliteli bi motora binme hissiyatı verdiğini söyledi, görünüşüde gerçekten kaliteli.
parçaları pahalı olabilir.

çok güzel bi motor bende almayı düşünüyorum, tecrübemde var ama parçaları uygun olsun diye bu fiyat bandında parçaları daha uygun olan arora ars 200 veya rks tnt 202 motorlarada bakmanızı öneririm.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şahsen üzerine binip tecrübe etmedim ama arkadaşımda vardı ve kaliteli bi motora binme hissiyatı verdiğini söyledi, görünüşüde gerçekten kaliteli.
parçaları pahalı olabilir.

çok güzel bi motor bende almayı düşünüyorum, tecrübemde var ama parçaları uygun olsun diye bu fiyat bandında parçaları daha uygun olan arora ars 200 veya rks tnt 202 motorlarada bakmanızı öneririm.
O motorlar 200cc olduğundan bakmıyor sadece Benelli istiyor kısacası onu istiyor lakin önemli olan parçanın bulabilmesi bir ona bakıyorlar 125cc olarak ne önerirsiniz bu segmentte bende incelediğimde tek Benelli var.

CoNKeR

80+ Bronze
Benelli italyan malı idi, 2005te çinlilere satıldı, şimdi Çin malı. Parçaları da işçiliği de gerçekten kalitesiz. Japon almaya imkan varsa, çin malı alınmaz. Benim görüşümdür, saygı duyarsınız veya duymazsınız, size kalmış.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Arkadaşlar ben kendime Cf aldım bu konuyu bir yakınım alacak Benelli tercih edecek lakin bunun sıkıntısı veya kronik durumu var mı yeni başladı tecrübe edinip satacak sizce nasıldır ben çok dedim Cf 150 alsın lakin korkuyor a1 aldı kafam rahat olsun diyor 97 bin lirası var bir kurul dahi artıramıyor önerir misiniz? Benelli 125-s?

izlemenizi tavsiye ederim

Zeybek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Zeybek
Başlangıç için drift-l denen tenekeden kat kat iyidir kendim binmedim fakat ellediğimde ne bir japon ne bir çinli kalitesinde geldi malzeme kalitesi dediğim gibi başlangıç için üzmez ve cidden kasa olarak yakışıklı 500 cc motor dahi koysan içine sırıtmaz.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Başlangıç için drift-l denen tenekeden kat kat iyidir kendim binmedim fakat ellediğimde ne bir japon ne bir çinli kalitesinde geldi malzeme kalitesi dediğim gibi başlangıç için üzmez ve cidden kasa olarak yakışıklı 500 cc motor dahi koysan içine sırıtmaz.
Drift L teneke mi🤓

Zeybek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Zeybek
Drift L teneke mi🤓
Valla son zamanlarda karaborsaya düşen fiyatı ile gayet teneke motora binince elinden kalacak hissiyatı alıyorsun. O sınıfta drift-l ve mt 125 deneyimleme fırsatım oldu elbet bir japon kalitesi beklemiyorum ama motor piyasasının şahinidir drift-l.

Golf 4 R32

80+ Silver

Bence alınabilir

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Valla son zamanlarda karaborsaya düşen fiyatı ile gayet teneke motora binince elinden kalacak hissiyatı alıyorsun. O sınıfta drift-l ve mt 125 deneyimleme fırsatım oldu elbet bir japon kalitesi beklemiyorum ama motor piyasasının şahinidir drift-l.
8 aydır kullanıyorum 2100 km ye yaklaştım.Binince de hiç elimde kalcakmış gibi gelmedi gayet rahat konforlu bi motor. Mt ile de zaten kıyaslanamaz 2013 model r125 ler bile drifte saplıyor kalkışta-top speed'de falan.Ama cg-ve benelli alıcağıma yine drift alırım.Benelli çok küçük geliyor bana drifte iki kişi rahat biniyoruz.Yakıt zaten 1-1.5 tl yakıyor.Memnunum ben.Parçasına da ulaşıyorum kolayca.

Zeybek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Zeybek
8 aydır kullanıyorum 2100 km ye yaklaştım.Binince de hiç elimde kalcakmış gibi gelmedi gayet rahat konforlu bi motor. Mt ile de zaten kıyaslanamaz 2013 model r125 ler bile drifte saplıyor kalkışta-top speed'de falan.Ama cg-ve benelli alıcağıma yine drift alırım.Benelli çok küçük geliyor bana drifte iki kişi rahat biniyoruz.Yakıt zaten 1-1.5 TL yakıyor.Memnunum ben.Parçasına da ulaşıyorum kolayca.
Dedim ya piyasanın tofaşı parçasına kolay ulaşırsın canın yanmaz ve en güzel motor her zaman bindiğin motordur bakma teneke demem küçümseme anlamında değil piyasadaki değişikler yüzünden yoksa şuan tracer 700 biniyorum bende bu işe 50cc 2 zamanlı honda scooter ile başladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,408
Üyeler
164,838
Son üye
iCrown
Top Bottom