Beni cin mi çarpıyor?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,344
Cinler beni çok çarpıyor gibi hissediyorum, bazen 1-2 gün kendime gelemiyorum. kusma, baş dönmesi vb. olaylar yaşıyorum en son canıma tak etti tonik içip seyreltiyorum ve böylece benden uzak duruyorlar

>Rağbet gelirse cinli define anımı anlatırım

Son düzenleme:
Belki cinler yüzünden değil de cidden bir hastalığın olduğu için oluyordur bunlar.

Cinler beni çok çarpıyor gibi hissediyorum, bazen 1-2 gün kendime gelemiyorum. kusma, baş dönmesi vb. olaylar yaşıyorum en son canıma tak etti tonik içip seyreltiyorum ve böylece benden uzak duruyorlar

>Rağbet gelirse define anımı anlatırım
Kusma ve baş dönmesinin cin çarpmasıyla ne alakası var ? Gidin bir doktora görünün

Kusma ve baş dönmesinin cin çarpmasıyla ne alakası var ? Gidin bir doktora görünün
Bizim bir din hocamız vardı ''cinlerden korkmayın sizi çarpsalar bile başınız ağırır mideniz bulanır sonra siz gidip abdest alıp namaz kılarsanız geçer'' demişti.(Yani demem o ki arkadaşın abdest alıp namaz kılmaya itiyacı var) (!)

>Rağbet(beğeni) gelirse define anımı anlatırım
benimde bazen kafama vuruyorlar sonra iki BESMELE çekiyorum gidiyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri