Yamaha MT-09
80+
- Reaksiyon skoru
- 125
rank maçıma bi otistik geldi bende sövdüm dava edebilirmi beni
edebilirrank maçıma bi otistik geldi bende sövdüm dava edebilirmi beni
neye göre edecek mesela ismimi felan bilmiyor ?edebilir
sanmıyorum yaşı büyüktü trollüyorduTroll bebe işte daha şikayet etme yaşında bile değildir endişelenmene gerek yok
riottan bilgiler alınır dava açılacagı zamanneye göre edecek mesela ismimi felan bilmiyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sanmıyorum yaşı büyüktü trollüyordu
katiliyorum bu arada gercekten ciddi kufurler edildiyse riot bu konularda biraz ciddi olabiliyor yarin bir gun sorguya cagirilirsaniz cokta sasirmayin.adama sövüp bide konu açma mantıgı nedir
Dava ettigi zaman mahkeme riottan bilgi paylaşımı alır ki dc bunu yapmayınca kapatıldı riotta öyle bir sorun yok ofisleri Türkiye de zaten ve firmalar lap diye bu tarz ofisleri açmıyor açarken adlı konularda mahkeme ile bilgi paylaşımı gibi konularda anlaşma yapıyor. Senin konuna gelirsek adamlara her türlü kişisel bilgini üye olurken veriyorsun oyununu internet uzerinden oynuyorsun buda modem ip adresi demek ki vpn ile filan normal kullanıcı fiziksel cihaz olmadan kapatamaz buda şu demek davalık olduğun da seni bulurlar haksız çıkarsan tazminat davası yersin eğer tahrik edici bir küfür etmişsinsen başka bir dava daha açar onda da cezayı yersin ama korkma valo yaş kitlesi geneli davacı olacak yaşta değil.neye göre edecek mesela ismimi felan bilmiyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sanmıyorum yaşı büyüktü trollüyordu
Hiçbirşey olmaz olsaydı ilk bana olurdu bir ara twitch de popüler yayıncıya sövmüştüm fark etmeden sonra fark ettimrank maçıma bi otistik geldi bende sövdüm dava edebilirmi beni
cimere şikayette riot games sorumluluk almayıp bilgilerini hemen uçurur adamı bulup konuş derim yoksa 2-5yıl arası hapis cezası var kesinlikle önlem al benim bir arkadaşımda aynı şekilde oldu bir şey olmaz diyip uğraşmadı şimdi cezaevinderank maçıma bi otistik geldi bende sövdüm dava edebilirmi beni