Beni dava edebilirlermi valorant

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Troll bebe işte daha şikayet etme yaşında bile değildir endişelenmene gerek yok

neye göre edecek mesela ismimi felan bilmiyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanmıyorum yaşı büyüktü trollüyordu
riottan bilgiler alınır dava açılacagı zaman

neye göre edecek mesela ismimi felan bilmiyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanmıyorum yaşı büyüktü trollüyordu
Dava ettigi zaman mahkeme riottan bilgi paylaşımı alır ki dc bunu yapmayınca kapatıldı riotta öyle bir sorun yok ofisleri Türkiye de zaten ve firmalar lap diye bu tarz ofisleri açmıyor açarken adlı konularda mahkeme ile bilgi paylaşımı gibi konularda anlaşma yapıyor. Senin konuna gelirsek adamlara her türlü kişisel bilgini üye olurken veriyorsun oyununu internet uzerinden oynuyorsun buda modem ip adresi demek ki vpn ile filan normal kullanıcı fiziksel cihaz olmadan kapatamaz buda şu demek davalık olduğun da seni bulurlar haksız çıkarsan tazminat davası yersin eğer tahrik edici bir küfür etmişsinsen başka bir dava daha açar onda da cezayı yersin ama korkma valo yaş kitlesi geneli davacı olacak yaşta değil.

rank maçıma bi otistik geldi bende sövdüm dava edebilirmi beni
Hiçbirşey olmaz olsaydı ilk bana olurdu bir ara twitch de popüler yayıncıya sövmüştüm fark etmeden sonra fark ettim

rank maçıma bi otistik geldi bende sövdüm dava edebilirmi beni
cimere şikayette riot games sorumluluk almayıp bilgilerini hemen uçurur adamı bulup konuş derim yoksa 2-5yıl arası hapis cezası var kesinlikle önlem al benim bir arkadaşımda aynı şekilde oldu bir şey olmaz diyip uğraşmadı şimdi cezaevinde

Şu oyunlarda adam kötü oynuyor diye hemen küfür etmeyin adama küfür edince iyi oynamaya baslamicak ne küfür ettiğini bilmiyorum ama bacı yaptıysan dava etse haklı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,513
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri