Neler Yeni

Beni Dolandıran Kişiye Dava Açabilir Miyim?

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Arkadaşlar sahibindende bir arkadaş ile Msi RX 570 Gaming X için 500 TL anlaştık, fakat arkadaş bana Gigabyte RX 570 yolladı ve kartın bir fanı yoktu ve vidaları söküktü ben bu adama dava açabilir miyim? açarsam da yanlışlıkla whatsapp konuşmalarını sildim sadece SS var sorun olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İsmail
Arkadaşlar sahibindende bir arkadaş ile MSI RX 570 Gaming X için 500 TL anlaştık, fakat arkadaş bana Gigabyte RX 570 yolladı ve kartın bir fanı yoktu ve vidaları söküktü ben bu adama dava açabilir miyim? açarsam da yanlışlıkla whatsapp konuşmalarını sildim sadece SS var sorun olur mu?
Başımıza gelen olaydan yola çıkarak cevap yazıyorum açılabilir. Ayıplı mal satmaktan dava açabilirsin diye düşünüyorum. Ama konuşmaların hepsinin ss görüntüsü olmalı yani kanıt olmalı.

Emre Baş

80+ Gold
WP konuşmalarını geri getirebilirsen yani detaylı kanıtın olursa olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
Kanıtlar varsa açılabilir, adam açık açık sana MSI satıyorum falan dediyse evet bence siz haklı çıkarsınız.

Bizim arkadaşa da 300 liralık bir monitör yerine dildo yollamışlardı; sana en azından başka marka da olsa ekran kartı gelmiş.

FalkJOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Falk
Açabilirsin ancak bu süreç birkaç hafta hatta ay sürebilir

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Kanıtlar varsa açılabilir, adam açık açık sana MSI satıyorum falan dediyse evet bence siz haklı çıkarsınız.

Bizim arkadaşa da 300 liralık bir monitör yerine dildo yollamışlardı; sana en azından başka marka da olsa ekran kartı gelmiş.
Cidden mi la kzskskxmxkcmxmxm

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
Top Bottom