Neler Yeni

Beni Ezen Kıza Ne yapcam

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Okullar açıldı neyse agalar ortamında azcık alıngan bi tip olduğum için benle fazla dalga geçerler bu bir sorun değil ancak bi tane kız da ufak ufak beni ezmeye başlayınca benim tahammül seviyem dolmaya başladı en son yaptığı "Mal mısın?" gibi tavırlar beni iyicene delirtti ben şimdi buna ne yapayım.
Not: Bazılarınız hatırlar veya bilir beni. Bana adam akıllı aklı başında insan gelmez 😅

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Umursamaz olacaksın kardeşim. İnsanların en çok canını yakan, dikkate alınmamaktır. Laf sokmaktan, farklı farklı şeyler yapmaktan daha çok acıtır ve kalıcıdır. Ona göre kullan.

SnareEcho

80+ Silver
Okullar açıldı neyse agalar ortamında azcık alıngan bi tip olduğum için benle fazla dalga geçerler bu bir sorun değil ancak bi tane kız da ufak ufak beni ezmeye başlayınca benim tahammül seviyem dolmaya başladı en son yaptığı "Mal mısın?" gibi tavırlar beni iyicene delirtti ben şimdi buna ne yapayım.
Not: Bazılarınız hatırlar veya bilir beni. Bana adam akıllı aklı başında insan gelmez 😅
En büyüklük susmaktır hocam. Aldırma cevap verme. Bir zaman sonra ben mal mıyım bu adam beni takmıyor der bırakır.

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Uğur
umursamıcan. net.

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beratcankaya58
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En büyüklük susmaktır hocam. Aldırma cevap verme. Bir zaman sonra ben mal mıyım bu adam beni takmıyor der bırakır.
Hocam benim en büyük sorunum susamamak çok geveze bir insanım

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beratcankaya58
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,239
İsim
Hakan
Bulasıklar ya da çamaşırlar hakkında son derece önemli bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz başlangıç aşamasında.

Top Bottom