göz boyama mı? çoğu yapılıyor ve boş vaatler de olmuyor. Kk kaç tane düzgün vaat verebiliyor? Verdiği tek vaat yapılan düzgün şeyleri bozmak
Bu yazdıklarına şaşırmıyorum artık 10 15 yıllık dev projelere, dünyanın sınırlı sayıda ülkesinin yapabildiği projelere göz boyama için yapıldı diyebilen bir kitlesiniz.
göz boyama mı? çoğu yapılıyor ve boş vaatler de olmuyor. Kk kaç tane düzgün vaat verebiliyor? Verdiği tek vaat yapılan düzgün şeyleri bozmak
Bu yazdıklarına şaşırmıyorum artık 10 15 yıllık dev projelere, dünyanın sınırlı sayıda ülkesinin yapabildiği projelere göz boyama için yapıldı diyebilen bir kitlesiniz.
Akp bu ülkede gidecek zaten takma kafaya zaten.
Harbiden sizin gibilerle uzlaşmacı konuşulmuyor. Anlamamak için inat ediyorsunuz kabul etmemek için kırk takla atıyorsunuz resmen. Neyse 14 Mayıs'ta görecez hayırlısıyla siz rte kazanacağı hayal etmeye devam edin bakalım.
Eğer Rte iktidar olunca alım gücü ekonomi soruları ve mülteci sorunları şikayet etmeyiniz bence.
Akp bu ülkede gidecek zaten takma kafaya zaten.
Harbiden sizin gibilerle uzlaşmacı konuşulmuyor. Anlamamak için inat ediyorsunuz kabul etmemek için kırk takla atıyorsunuz resmen. Neyse 14 Mayıs'ta görecez hayırlısıyla siz rte kazanacağı hayal etmeye devam edin bakalım.
Eğer Rte iktidar olunca alım gücü ekonomi soruları ve mülteci sorunları şikayet etmeyiniz bence.
fark ettiysen normal bir şey yazdım bu şekilde saçmalayan sensin. Çünkü verebilecek cevabın yok bir tane düzgün vaadi var mı ki verebilesin. Çelişkilerin adamı resmen 5 dk önce söylediği şeyler tutmuyor
Hayırlısı kazanır inşallah ne diyeyim. Millet bu duruma şikayet ediyor bu kadar bakalım kk gelirse o zaman görsünler gelen gideni aratıyor muymuş
fark ettiysen normal bir şey yazdım bu şekilde saçmalayan sensin. Çünkü verebilecek cevabın yok bir tane düzgün vaadi var mı ki verebilesin. Çelişkilerin adamı resmen 5 dk önce söylediği şeyler tutmuyor
Hayırlısı kazanır inşallah ne diyeyim. Millet bu duruma şikayet ediyor bu kadar bakalım kk gelirse o zaman görsünler gelen gideni aratıyor muymuş
lkdsfkldsfjkslfl bundan komik yorum görmemiştim. Atsana bakalım neymiş . Ama boş örnek verme büyük bir vaat verip de kopya çekildiyse söyle.
Size ne içirip ne yediriyorlar da böyle şeyleri öğreniyorsunuz anlaşılacak gibi değil. Kknun vaadini mi kopyalıyormuş
yılların projesine seçim için göz boyama dediğinizi yazdım ona da bir şey diyemedin
Siyaset kısmında aynı düşünüyoruz sanırım. Tarikatlara gelince:
Tarikat anlamca "doğru yol" demektir. Yani güzel bir anlamı var. Ama Türkiye deki çoğu tarikata gelecek olursak onların bu işi paraya döktüğünü,islamı işlerine geldiklerine göre yorumladıklarını,Kuran'ı başlarının üste koyup Kuran ile bağdaşmayan çıkarcı yorumlar yaptıklarını görürüz. Ben demiyorum ki bütün tarikatlar kötüdür, hepsi para ile bütünleşmiştir. Ama malasef ki çoğu öyle.
lkdsfkldsfjkslfl bundan komik yorum görmemiştim. Atsana bakalım neymiş . Ama boş örnek verme büyük bir vaat verip de kopya çekildiyse söyle.
Size ne içirip ne yediriyorlar da böyle şeyleri öğreniyorsunuz anlaşılacak gibi değil. Kknun vaadini mi kopyalıyormuş
yılların projesine seçim için göz boyama dediğinizi yazdım ona da bir şey diyemedin
KK mülakatı kaldıracağız dedi ardından erdoğan yapıcaz dedi. Daha önce kk kyk borçlarını faizini almıcaz demişti ne hikmetse ertesi gün kyk borçlarını erdoğan tekrar yapılandırdı.Erdoğan kendisiyle çelişen bir adam 17 nisandan enflasyonu biz halledicez dedi 18 nisanda ekonomik kriz yok dedi.
dediğin şeyler zaten herkesin dilinde olan şeylerdi sosyal medyada gündem olmuştu kyk borçları kk çıkıp sileceğiz dedi diye de yapıldığını sanmıyorum. Öyle olmuş olsa bile sayabileceğiniz böyle bir elin parmağını geçmeyecek basit işler var. Bunlarla övünüp de yapılan o kadar şeyi , o kadar büyük projeyi de görmezden gelmek de ilginç olay
sırayla okuyorum sırayla dikkatimi çekenler için yorumumu yazayım
kpss için ücret alınmayacak vs gibi en başta küçük şeyler gördüm
Enflasyon 2 yıl içinde tek haneye düşecek -> buna vaat mi diyorsunuz? ben de akşama kadar vaatlerimi açıklayayım o zaman dolar 0.0001 olacak vs vs diye. Hep diyorum somut vaat yok diye bunu kastediyorum işte
İhracat hedefi 600 milyar dolar -> :d üsttekiyle aynı
Atatürk Havalimanı hizmete açılacak ahahah
valla baştan sona okudum , soyut vaatler yani sadece söz üstünde bir şeyler söylenen , küçük şeyler gördüm. Yani türkiyeyi kalkındıracak bir şey görmedim. Bunu diyerek zaten başta hata yapıyorum çünkü ne derseniz diyin iktidar döneminde çok büyük şeyler yapıldı, ama siz bunlara şişirilmiş balon , seçim için göz boyama diyip de şu listedekilere de çok iyi diyorsanız size söylenecek söz yoktur zaten.
gerçekten söylenecek söz yok size. Şu listeyi de vaatler niyetine atmandan belli zaten. Bir insanın gözü bu kadar kapalı olabilir. Çevremde de var sizin gibileri