Neler Yeni

Beni Uyandırın Lütfen Bana Fikir Verin

Megan

80+ Silver
dediğin şeyler zaten herkesin dilinde olan şeylerdi sosyal medyada gündem olmuştu kyk borçları kk çıkıp sileceğiz dedi diye de yapıldığını sanmıyorum. Öyle olmuş olsa bile sayabileceğiniz böyle bir elin parmağını geçmeyecek basit işler var. Bunlarla övünüp de yapılan o kadar şeyi , o kadar büyük projeyi de görmezden gelmek de ilginç olay
Konuyu ne kadar güzel saptırıyorsun daha yazdığıma cevap veremiyecek kadar acizsin
gördüğün gibi cevap vermişim sen buna cevap veremeyecek kadar acizsin anlaşılan

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
sırayla okuyorum sırayla dikkatimi çekenler için yorumumu yazayım

kpss için ücret alınmayacak vs gibi en başta küçük şeyler gördüm

Enflasyon 2 yıl içinde tek haneye düşecek -> buna vaat mi diyorsunuz? ben de akşama kadar vaatlerimi açıklayayım o zaman dolar 0.0001 olacak vs vs diye. Hep diyorum somut vaat yok diye bunu kastediyorum işte

İhracat hedefi 600 milyar dolar -> :d üsttekiyle aynı

Atatürk Havalimanı hizmete açılacak ahahah

valla baştan sona okudum , soyut vaatler yani sadece söz üstünde bir şeyler söylenen , küçük şeyler gördüm. Yani türkiyeyi kalkındıracak bir şey görmedim. Bunu diyerek zaten başta hata yapıyorum çünkü ne derseniz diyin iktidar döneminde çok büyük şeyler yapıldı, ama siz bunlara şişirilmiş balon , seçim için göz boyama diyip de şu listedekilere de çok iyi diyorsanız size söylenecek söz yoktur zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçekten söylenecek söz yok size. Şu listeyi de vaatler niyetine atmandan belli zaten. Bir insanın gözü bu kadar kapalı olabilir. Çevremde de var sizin gibileri
Halkın fakirleşmesi büyük başarı zaten. :D

Megan

80+ Silver
sanki banaz 1000 tane seçim vaadi var gibi konuşuyorsun kyk borcu çok büyük bir sorun
noldu en son cevap veremedi falan diyordun
ülke adına gerçekten fazla faydası olan bir tane vaadi yok onları överek kendinizi avutun siz

Halkın fakirleşmesi büyük başarı zaten. :D
ben kk na güveniyorum alım gücünü yükseltir. Sonuçta adam çıkıyor diyor alım gücünü arttıracağız enflasyonu tek haneye indireceğiz diye. Daha nasıl vaat versin adam

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
noldu en son cevap veremedi falan diyordun
ülke adına gerçekten fazla faydası olan bir tane vaadi yok onları överek kendinizi avutun siz
Adam cevap vemeye değmez biri olduğunu düşünüyor artık. :/

Megan

80+ Silver
Adam cevap vemeye değmez biri olduğunu düşünüyor artık. :/
ahhahah fark ettiysen kendi kendini bozdu ne cevap versin?
Sizde tartışma üslübu falan yok zaten boşuna konuyu uzatma zaten ya her şeyin farkındasın ya da trol falansın parayla bu işi yapıyorsun o yüzden daha fazla etiketleme bu konuda şunun şurasında seçime ne kadar kaldı zaten
sen yapılanlara boş diyip de şu listeyle avutuyorsan kendini daha ne diyebilirim zaten, hiçbir şeyi düzeltemeyecek olan yapılan şeyleri de bozma vaatleri verenlere ben oy vermeyeceğim. Kimse kimsenin kararını değiştirmeyecek zaten

Megan

80+ Silver
Ekonomi, mülakat ,yolsuzluk daha ne istiyorsun?
mülakat=torpil

erdoğan da indiricez diyor. Enflasyonun sebebi kılıçdaropu yeğenim
somut vaat diyorum daha aynı şeyleri diyorsun. nasıl indirecek enflasyonu onu söylesin adam

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
ahhahah fark ettiysen kendi kendini bozdu ne cevap versin?
Sizde tartışma üslübu falan yok zaten boşuna konuyu uzatma zaten ya her şeyin farkındasın ya da trol falansın parayla bu işi yapıyorsun o yüzden daha fazla etiketleme bu konuda şunun şurasında seçime ne kadar kaldı zaten
sen yapılanlara boş diyip de şu listeyle avutuyorsan kendini daha ne diyebilirim zaten, hiçbir şeyi düzeltemeyecek olan yapılan şeyleri de bozma vaatleri verenlere ben oy vermeyeceğim. Kimse kimsenin kararını değiştirmeyecek zaten
Bana troll diyene bak. :D milete hakaret ediyorsun uyarı yiyince mağdur edebiyetı yapan moderatörlere taraflı diyen sendin :)

Megan

80+ Silver
Bana troll diyene bak. :D milete hakaret ediyorsun uyarı yiyince mağdur edebiyetı yapan moderatörlere taraflı diyen sendin :)
söylediğimin arkasındayım. Her tartışmada gelip de konuyu abartan hakaret eden sizlersiniz. Tebrik ederim yeni kelime öğrenmişsin geçen birisi demişti galiba ondan gördün :D

her seferinde ilk hakareti başlatan siz olup da ben devam ettirince sadece ben ban yediğim olmadı mı geçen gün?
veya ben ban yemiştim siz de uyarı yemiştiniz . Hangi mod bilmiyorum ama taraf tuttuğu belli

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
söylediğimin arkasındayım. Her tartışmada gelip de konuyu abartan hakaret eden sizlersiniz. Tebrik ederim yeni kelime öğrenmişsin geçen birisi demişti galiba ondan gördün :D

her seferinde ilk hakareti başlatan siz olup da ben devam ettirince sadece ben ban yediğim olmadı mı geçen gün?
veya ben ban yemiştim siz de uyarı yemiştiniz . Hangi mod bilmiyorum ama taraf tuttuğu belli
Mağdur edebiyatı yapmayı bırakmalısın.
Hakaret eden sensin o yüzden uyarı yiyorsun zaten.

Top Bottom