Neler Yeni

Benim bilgisayara ihtiyacım var

goktugq0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Göktuğ Soytürk
Bütçe
5400
Merhaba benim bilgisayara ihtiyacım var ama bilgisayarı 1-2 aya alıcağız bana maksimum 5400tl olmak üzere bilgisayar önerebilir misiniz?

goktugq0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Göktuğ Soytürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-2 aya piyasa artabilir düşebilir hiç belli olmaz 1/2 ay sonra konu açarsan daha iyi olur dostum.
hmm peki bu hafta için bi önerin var mı webteknonun fenix bronze diye bi bilgisayarı varmış iyi mi sence öyle çok gereksinimleri gereken oyunlar oynamıcam zaten şuan bende 940mx var oynadığım oyunlara yetiyor ama başka bir oyun oynamak istediğimde ekran kartı yetersiz kalıyor

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Merhaba benim bilgisayara ihtiyacım var ama bilgisayarı 1-2 aya alıcağız bana maksimum 5400tl olmak üzere bilgisayar önerebilir misiniz?
1-2 aya alacaksanız şimdi konuyu açma sebebiniz nedir? Belki alacağınız zaman kampanya olacak, indirim olacak, fiyatlar düşecek, zam gelecek nereden bilebiliriz? O yüzden 1-2 aya yapacağınız işi şimdiden açmayınız.

rookie27

80+ Gold
hmm peki bu hafta için bi önerin var mı webteknonun fenix bronze diye bi bilgisayarı varmış iyi mi sence öyle çok gereksinimleri gereken oyunlar oynamıcam zaten şuan bende 940mx var oynadığım oyunlara yetiyor ama başka bir oyun oynamak istediğimde ekran kartı yetersiz kalıyor
Pek iyi değil o fiyata daha iyileri var

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,963
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Şuan önermemiz mantıklı olmaz alacağınız zaman açın.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Başlığı 5400 tl pc toplama olarak değiştirin.
Diğer üyeler bunu bedava sistem istiyormuş gibi algılayabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan önermemiz mantıklı olmaz alacağınız zaman açın.
+1

Top Bottom