1-2 aya piyasa artabilir düşebilir hiç belli olmaz 1/2 ay sonra konu açarsan daha iyi olur dostum.Merhaba benim bilgisayara ihtiyacım var ama bilgisayarı 1-2 aya alıcağız bana maksimum 5400tl olmak üzere bilgisayar önerebilir misiniz?
hmm peki bu hafta için bi önerin var mı webteknonun fenix bronze diye bi bilgisayarı varmış iyi mi sence öyle çok gereksinimleri gereken oyunlar oynamıcam zaten şuan bende 940mx var oynadığım oyunlara yetiyor ama başka bir oyun oynamak istediğimde ekran kartı yetersiz kalıyor1-2 aya piyasa artabilir düşebilir hiç belli olmaz 1/2 ay sonra konu açarsan daha iyi olur dostum.
1-2 aya alacaksanız şimdi konuyu açma sebebiniz nedir? Belki alacağınız zaman kampanya olacak, indirim olacak, fiyatlar düşecek, zam gelecek nereden bilebiliriz? O yüzden 1-2 aya yapacağınız işi şimdiden açmayınız.Merhaba benim bilgisayara ihtiyacım var ama bilgisayarı 1-2 aya alıcağız bana maksimum 5400tl olmak üzere bilgisayar önerebilir misiniz?
Pek iyi değil o fiyata daha iyileri varhmm peki bu hafta için bi önerin var mı webteknonun fenix bronze diye bi bilgisayarı varmış iyi mi sence öyle çok gereksinimleri gereken oyunlar oynamıcam zaten şuan bende 940mx var oynadığım oyunlara yetiyor ama başka bir oyun oynamak istediğimde ekran kartı yetersiz kalıyor
Şuan önermemiz mantıklı olmaz alacağınız zaman açın.Merhaba benim bilgisayara ihtiyacım var ama bilgisayarı 1-2 aya alıcağız bana maksimum 5400tl olmak üzere bilgisayar önerebilir misiniz?
Başlığı 5400 tl pc toplama olarak değiştirin.Merhaba benim bilgisayara ihtiyacım var ama bilgisayarı 1-2 aya alıcağız bana maksimum 5400tl olmak üzere bilgisayar önerebilir misiniz?
+1Şuan önermemiz mantıklı olmaz alacağınız zaman açın.