Bahsettiğin şeyler çok ayrı şeyler. Etkinleştirmede ne görüyorsan o önemli. Update içinde evet windowsun güncelleme desteği sona erdi güncelleştirmeleri denetleyip isteğe bağlı her şeyi kurduktan sonra isteğe bağlı güncelleme almaya devam edebiliyorsun.SELAMUN ALEYKÜM
Arkadaslar pc aldıgımdan berı sag alt kosede wındows etkınlestır yazıyıordu bugun sımıd farkına vardım o yazı yok ve bende ayarlar guncellestırmelere bakım dedım bu yazıyor ne yapmam lazım.
Alıntıyı görüntüle
denetle dıyınce hıcbırsey gostermıyor yuklenıyor sonra yıne aynı boyle oluyorBahsettiğin şeyler çok ayrı şeyler. Etkinleştirmede ne görüyorsan o önemli. Update içinde evet windowsun güncelleme desteği sona erdi güncelleştirmeleri denetleyip isteğe bağlı her şeyi kurduktan sonra isteğe bağlı güncelleme almaya devam edebiliyorsun.
etkinleştirme kısmında ne görüyorsun? güncelleme desteği bitmiş ve başvuramamışsındenetle dıyınce hıcbırsey gostermıyor yuklenıyor sonra yıne aynı boyle oluyor
Microsoft win11e geçmeni istiyorhocam tam analamadım dedıgınızı ama ıstege baglı guncellestırmelerı goruntule dıyınce bunlar cıkıyor
Alıntıyı görüntüle
Ben ne yapim şuan peki win 11 yükle tuluna basimmiWin 10 için yeni sürümler gelmeyecek attığın foto onu, kast ediyor. Etkilenştirme bildirimi de windows lisansın olmadığını söylüyor. Kısıtlı modda bile kullanıyor olabilirsin.