MdlTTesla
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 455
- İsim
- Muhammed Altın
Bıktım vallaha bıktım.
Örnek veriyorum;
Birine yardım ediyorum ama yarın unutuyor (bir şey karşılığı yapmıyorum ama ,yarın cenazemde nasıl biri deseler yardım sever DEĞİLDİR DERLER. Eminin)
Biri ile arkadaş oluyorum ertesi gün kuyumu kazıyor,satıyor,dolandırıyor.
Bir fikir,espiri vs. Ortaya atıyorum bu espriyi çalıp herkese sanki ben yapmamışım gibi çalıp insanları etkiliyorlar fikir ve tutumum ile.
Bir insana iyi bir şey diyorum sapık,boş yapıyor damgası yiyorum.
İnsanlara doğru yolu bulması için öğüt vs. Veriyorum bu boş yapıyor, yalan vs. Diyorlar.
2 kişi barıştırıyorum ben kötü oluyorum.
Kafamda planladıklarımı Aileme söylüyor tamam diyorlar bunları uygulamaya geçirince azar, küfür yiyorum.(mesela gündüz internet kullanmayıp gece kullanmak, çünkü sil süpür hakkım o zaman oluyor.)
Birbirine şiddet uygulayan iki kişi görsem ve müdahale etsem ben dayak yiyorum.
Mesela israf olmasın diye cips kola vs. Alın diyorum bunlar yine beni dinlemiyor.
Bakın örnekler basit ve öneme alınacak değil ama yani hayatımı bilip benim açımdan baksanız eminim ki yaşam isteğiniz yok olur.
Vs. Çok var. Suç oranım %0 bile olsa %90 suçlu gibi yargılanıyorum.
Anasını satıyım insanlara hayatına + katınca veya onlara zarar verecek hiçbir şey yapmadığım halde ben zarar görüyorum.
Diyorum ki kötü biri oluyum ama ondada kalbim izin vermiyor.
Ne yapacağım bilmiyorum ne yapmalıyım?
Teşekkürler iyi günler.
BEN KİM OLMALIYIM İNSANLARDAN KENDİNİ SOYUTLAMIŞ BİR ASOSYAL Mİ ?
ACILARA GÖZ YUMAN BİR EZİK Mİ?
Örnek veriyorum;
Birine yardım ediyorum ama yarın unutuyor (bir şey karşılığı yapmıyorum ama ,yarın cenazemde nasıl biri deseler yardım sever DEĞİLDİR DERLER. Eminin)
Biri ile arkadaş oluyorum ertesi gün kuyumu kazıyor,satıyor,dolandırıyor.
Bir fikir,espiri vs. Ortaya atıyorum bu espriyi çalıp herkese sanki ben yapmamışım gibi çalıp insanları etkiliyorlar fikir ve tutumum ile.
Bir insana iyi bir şey diyorum sapık,boş yapıyor damgası yiyorum.
İnsanlara doğru yolu bulması için öğüt vs. Veriyorum bu boş yapıyor, yalan vs. Diyorlar.
2 kişi barıştırıyorum ben kötü oluyorum.
Kafamda planladıklarımı Aileme söylüyor tamam diyorlar bunları uygulamaya geçirince azar, küfür yiyorum.(mesela gündüz internet kullanmayıp gece kullanmak, çünkü sil süpür hakkım o zaman oluyor.)
Birbirine şiddet uygulayan iki kişi görsem ve müdahale etsem ben dayak yiyorum.
Mesela israf olmasın diye cips kola vs. Alın diyorum bunlar yine beni dinlemiyor.
Bakın örnekler basit ve öneme alınacak değil ama yani hayatımı bilip benim açımdan baksanız eminim ki yaşam isteğiniz yok olur.
Vs. Çok var. Suç oranım %0 bile olsa %90 suçlu gibi yargılanıyorum.
Anasını satıyım insanlara hayatına + katınca veya onlara zarar verecek hiçbir şey yapmadığım halde ben zarar görüyorum.
Diyorum ki kötü biri oluyum ama ondada kalbim izin vermiyor.
Ne yapacağım bilmiyorum ne yapmalıyım?
Teşekkürler iyi günler.
BEN KİM OLMALIYIM İNSANLARDAN KENDİNİ SOYUTLAMIŞ BİR ASOSYAL Mİ ?
ACILARA GÖZ YUMAN BİR EZİK Mİ?